Sunday, December 10, 2023
HemTennis"Hur gick 6 år och 2 barn så fort??" - Serena Williams...

“Hur gick 6 år och 2 barn så fort??” – Serena Williams make Alexis Ohanian skriver ner känslomässiga anteckningar när han firar en speciell dag med sin fru

Äktenskap är ett speciellt band som förändrar livet för två individer. Alexis Ohanian och Serena Williams är två individer som märkte att deras liv förändrades till det bättre efter att de gifte sig 2017. De firade sin sjätte årsdag nyligen, och många saker har vänt för dem. Ohanian gav en ode till allt som har visat sig till det bättre och delade ett speciellt meddelande till Williams på sina sociala medier.

Reddits grundare är någon som visar sin kärlek till sin fru ofta. På deras femte bröllopsdag vann hans gest för sin fru hennes hjärta igen, och entreprenören delade budskapet med samma gut som förra året.

Alexis Ohanian delar ett vackert budskap till Serena Williams

Ohanian och Williams började dejta 2015 efter att de hade en lite kontroversiell diskussion efter att ha träffats för första gången. Deras kärlek blommade snabbt och de två gifte sig med varandra 2017 och fick Olympia samma år. Snabbspola fram till sex år fick Olympia och Williams sitt andra barn i år, och entreprenören kunde inte vara lyckligare. Ohanian firade deras förhållande och delade ett speciellt meddelande på sin X-sida.

“Hur gick 6 år och 2 barn så fort?? Jag försöker bli en bättre man varje dag. Försöker stanna upp och ta fler ögonblick för att vara tacksam. Tack för att du gav mig den ultimata gåvan: din kärlek och ditt partnerskap för att skapa de mest perfekta två människorna jag någonsin träffat. Grattis på årsdagen,@serenawilliams“.

Budskapet slog hans följares hjärtan när de kunde bevittna kärleken paret hade för varandra. Ohanian är en man med stora gester, vilket han visade med sitt nuvarande budskap. Hans gest på deras femårsjubileum vann också över hans fans när Williams delade bilder från evenemanget.

“Tyvärr” – Serena Williams make Alexis Ohanian blir ursäktande när den nyfödda dottern Adira missar en speciell familjesession

Ohanians stora gest för sin fru på deras femårsjubileum

Reddits medgrundare gav sin fru en fantastisk gåva för deras femte bröllopsdag, och den 23-faldiga Grand Slam-mästaren delade detaljerna med sin fanskara. Den tidigare världsettan tackade sin bättre hälft för rosorna hon fick på Instagram stories. Williams kunde inte hålla tillbaka sin spänning när hon delade bild efter bild av de många buketterna fyllda med röda rosor.

Hon visade också ett hjärtformat blomsterarrangemang i mitten av de två buketterna. Hon delade fler berättelser på sin Instagram där hon visade det oändliga antalet buketter som hennes man köpte till henne. Den tidigare nummer 1 blev berörd av sin mans gest och kunde inte låta bli att dela den med sina fans.

Deras band har bara stärkts med tiden och fansen har sett de två dela vackra gester för varandra. Med Ohanians budskap kommer vi säkert att se ett liknande budskap komma från tennislegenden.

RELATED ARTICLES

Mest populär