Saturday, December 2, 2023
HemBasketball"Hur de skulle kunna se ut med sin fulla potential": Magic Johnson...

“Hur de skulle kunna se ut med sin fulla potential”: Magic Johnson och NBA-världen är imponerade efter att Lakers vunnit mot Bucks

Är det säsongen att vara glad för Los Angeles Lakers-fans? Även om det är en tveksam tanke bland Laker Nation att vara glad under en hel säsong, är det verkligen en bra dag att vara ett Lakersfan. Los Angeles Lakers slog Milwaukee Bucks med 133-129 tidigare idag. Segern kommer mot ett lag med 15 vinster och som ligger tvåa i Eastern Conference-tabellen.

Att vinna en seger var därför ett viktigt momentum för Lakers. Med det sagt, fick Lakers produktiva all-around-prestationer mycket beröm från en Laker-legend och andra i NBA-communityt.

Los Angeles Lakers såg bidrag komma från alla spelare på lagets spellista. Anthony Davis 44 poäng, LeBron James 28 poäng och Russell Westbrooks 15 poäng var dock prestationer som stack ut mest för fansen. Å andra sidan stod Milwaukee Bucks högt fram till den sista kvarten på grund av Giannis Antetokounmpos 40 poäng och Jrue Holidays 28 poäng.

Men deras ansträngningar var förgäves eftersom Lakers helt enkelt var dominerande på båda ändarna av banan. För fansen, inklusive Lakers stjärnspäckade alumner, var denna vinst ett tecken på att laget äntligen samlades, och de uttryckte sin glädje online.

Magic Johnson och co. vänster imponerad av Lakers vinst över Bucks

Magic Johnson var aktiv på Twitter under hela spelet. Hans tweets speglade fansens känslor när de var fyllda med spänning. Han sa, “Laker-fans, det här laget visar oss hur de kan se ut med sin fulla potential med kvällens definitiva vinst över Bucks 133-129!”

Tidigare Boston Celtics-stjärnan Kendrick Perkins kallade vinsten för att vara deras “mest imponerande vinst” för säsongen. Den trefaldige Super Bowl-mästaren Shannon Sharpe förklarade Anthony Davis vara en MVP-kandidat och uppgav att han var upptagen med att fira denna vinst. Fansen trodde också att denna vinst var ett stort uttalande. De hävdade att laget var officiellt tillbaka till verksamheten. Vissa sa att nu, med en frisk LeBron och Davis, skulle Lakers vara ostoppbara.

Laker-fans, det här laget visar oss hur de kan se ut med sin fulla potential med kvällens definitiva vinst över Bucks med 133-129!

— Earvin Magic Johnson (@MagicJohnson) 3 december 2022

Inte bara var det bästa spelet som jag har sett AD, Bron och Russ spela tillsammans i en Lakers-uniform utan det var också deras mest imponerande vinst!!! Fortsätt i helvete…

— Kendrick Perkins (@KendrickPerkins) 3 december 2022

Denna AD-tonite är en MVP-kandidat. Han var den bästa spelaren på banan även med 2 killar med 6 ordinarie säsongs mvp-utmärkelser och 5 finaler mvps. Gå och argumentera med homies. Jag är upptagen med att fira #LakerNation #lakerswin

— shannon sharpe (@ShannonSharpe) 3 december 2022

En 1- eller 2-seed vill inte se Lakers på 7:e eller 8:e seed i slutspelet

— Nick Young (@NickSwagyPYoung) 3 december 2022

Bron och AD beslutade att Lakers-säsongen var värd att spara, det är ett större uttalande till receptionen än något annat.

— RB (@RyB_311) 3 december 2022

När friska Bron och AD ALLTID kommer att vara ett problem ska du inte vrida det

— Joe Knows (@JoeKnowsYT) 3 december 2022

#Lakers fans ber Russell Westbrook om ursäkt pic.twitter.com/ZBGNF7jEmA

— Chimdi Chekwa (@ChimChek) 3 december 2022

Lakers är tillbaka, Laker nation reser sig pic.twitter.com/yAhHyb6Yb7

— NBA-experten (@RealNBAExpert) 3 december 2022

LeBron och AD reagerar på storvinst i intervjuer efter matchen

LeBron James registrerade 11 assist i matchen. Med detta överträffade han Magic Johnson på listan över flest assist i karriären i NBA. För den fyrfaldige NBA-mästaren var detta ett hedersögonblick. han sa“Det är en ära för mig att försöka föra vidare hans arv medan jag spelar det här spelet.”

Anthony Davis markerad den laginsatsen var det som fick dem att vinna. Lakers tränare Darvin Ham uttryckte samma sak. han sa, “Det var fantastiskt att se alla samlas och tävla mot det laget. Fokus, uppmärksamhet på detaljer…alla är engagerade.”

Darvin Ham: “Det var fantastiskt att se alla samlas och tävla mot det laget. Fokus, uppmärksamhet på detaljer … alla är engagerade. Det här kan bara inte vara en enspelsgrej. Det här är något vi måste göra varje gång vi kliver i golvet.”

— Mike Trudell (@LakersReporter) 3 december 2022

Men tränare Ham sa också att denna övergripande lagsatsning måste fortsätta resten av säsongen. Lakers har nu 9-12 för säsongen och ligger för närvarande på 12:e plats i Western Conference-tabellen.

Vad tycker du om Los Angeles Lakers stora vinst över Milwaukee Bucks? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär