Saturday, December 9, 2023
HemNBAHur är Stephen Curry den enda krigaren med 20+ poäng den här...

Hur är Stephen Curry den enda krigaren med 20+ poäng den här säsongen? Dubslegenden Chris Mullin lägger ner påfallande problem

Chris Mullin var på NBC Sports och talade om Warriors-matchen mot Cavs. Medan ljuset var på att Stephen Curry var de enda Warriors som gick förbi 20 poäng den här säsongen, hade legenden många bekymmer.

Mullin sa: “The Warriors har inte många spelare som kan slå sina individuella försvarare”, och lyfte fram användningen av förbättrad bollrörelse, rörelse utanför planen, snabba skärmar och effektiv efteranvändning för att bryta försvar. Även om Mullin hävdar att deras kemi växer, visar han upp problem med lagen som inte bara är längre utan också mer atletiska än dubnationen.

Dessutom hävdar Mullin att Warriors måste hitta sin rytm i ett snabbt offensiv. De måste jaga det öppna golvet, genom utloppspassningar på defensiva returer. Dessutom föreslår han att mixtrande med laguppställningarna och deras tillvägagångssätt kan hjälpa dem att komma i sin optimala form om en tid; med tanke på deras IQ och erfarenhet.

RELATED ARTICLES

Mest populär