Thursday, November 30, 2023
HemWweHur är rapparen Snoop Dogg värd 160 miljoner dollar direkt relaterat till...

Hur är rapparen Snoop Dogg värd 160 miljoner dollar direkt relaterat till WWE? Utforska alla befintliga anslutningar

Snoop Dogg, född Calvin Cordozar Broadus Jr., är en mycket inflytelserik rappare, sångare, producent och skådespelare. Han blev berömd på 1990-talets hiphopscen på västkusten och har nått enorma framgångar. Känd för sin avslappnade stil, ikoniska personlighet och mångsidiga samarbeten, är Snoop fortfarande en varaktig figur inom populärkulturen. Med ett värde av över 160 miljoner dollar har han blivit en stjärna utanför rap-, pop- och hiphopbranschen.

Snoop Doggs koppling till WWE

Rapparen Snoop Dogg har varit en del av WWE i över 15 år nu, till och med på väg till den kvadratiska cirkeln och Hall of Fame. Låt oss utforska alla kopplingar han har med WWE.

1. Kändissuperstjärnor kommer att dyka upp i WWE-spel: WWE släpper spel för PC och spelplattformar för sina fans varje år. Även om spelen har haft många karaktärer utanför WWE-listan, har de bara haft en handfull kändisar hittills.

Snoop Dogg var bara den fjärde brottaren som framträdde som en spelbar karaktär. De andra kändisarna som dök upp inför honom var Limp Bizkits sångare Fred Durst, den legendariske boxaren Mike Tyson och Hollywoods superstjärna Arnold Schwarzenegger.

2. Anslutning till Sasha Banks: Tidigare WWE-mästaren Sasha Banks, känd som Mercedes Mone i NJPW, är den första kusin till Snoop Dogg. Banks visste inte detta när hon växte upp, men de kom närmare när Snoop Dogg hjälpte henne att delta i en Divas Battle Royale på WrestleMania.

“Respektera min integritet”: WWE Hall of Famer Snoop Dogg uppmanar fans att lämna honom ifred efter att ha slutat röka

Senare medverkade Snoop Dogg i entrélåten till Sasha Banks med titeln “Sky’s the Limit”. Snoop Dogg gjorde också sitt WrestleMania-framträdande tillsammans med Sasha Banks på WrestleMania 32 och gick henne nerför rampen. Det har erkänts som en av de bästa WrestleMania-entréerna genom tiderna av WWE.

Snoop Dogg tar sig till elitlistan i WWE

3. Hall of Famer: År 2016 valdes rapparen in i WWE:s Hall of Fame-klass 2016 som en kändis superstjärna. Det var samma år som han gick sin kusin Sasha Banks till rampen.

WWE har uppgett att Snoop Dogg valdes in i deras Hall of Fame på grund av hans bidrag till företaget. Han har en dedikerad webbsida på WWE-domänen.

4. WrestleMania framträdanden: Rapparen har gjort många framträdanden i brottningsshowen och den kvadratiska cirkeln. Hans första framträdande i WWE-showen var på WrestleMania 24 i Orlando. Här tjänstgjorde han som ceremonimästare för en unik Lumberjill-match.

Han gjorde många fler framträdanden i WrestleMania senare, med hans senaste framträdande på WrestleMania 39. Snoop Dogg hade till och med en officiell match mot The Miz som var oanmäld.

Vilket är ditt favoritögonblick från Snoop i WWE-ringen?

RELATED ARTICLES

Mest populär