Monday, December 4, 2023
HemBasketball"Hur är Bronny bara 6'3?": LeBron James lämnade "puking" efter sonen förbluffade...

“Hur är Bronny bara 6’3?”: LeBron James lämnade “puking” efter sonen förbluffade NBA-världen

Miljardären i NBA-legenden LeBron James är still going strong i ligan trots att han är 37 år gammal. Till fansens tillfredsställelse kommer han inte att sluta när som helst snart. James planerar att spela tillsammans med sin äldsta son, Bronny, inom en snar framtid.

Bronny James spelar för Sierra Canyon High School och är redan väldigt bra för sin ålder. Nyligen gjorde Bronnys smarta drag under en av hans gymnasiematcher NBA-världen chockad. Intressant nog drog klippet av hans flytt en del uppmärksamhet från sin far. LeBron tog till Instagram och reagerade på ett ganska intressant sätt.

LeBron James son lämnar NBA-världen chockad av fenomenalt spel

Det är ingen hemlighet att Los Angeles Lakers superstjärna LeBron James två söner jobbar sig in i NBA. Hans äldsta son, Bronny, kommer att gå in i NBA-draften om några år. Han kommer enligt uppgift vara berättigad till 2024 års NBA-draftklass.

Nyligen har ett klipp som visar Bronny utföra en fenomenal layup gjort fansen på Instagram häpna. En användare skrev, “Hur är Bronny bara 6’3” och en annan skriver, “Lakers behöver honom nu.”

En extatisk användare kommenterade, “Bronny är trevlig med det man”. Det verkar som om en användare ser en framtida Donovan Mitchell i Bronny när kommentaren sa, “Jag ser Donovan Mitchell typ comp.”

“Föreställ dig att gå igenom en lång dag i skolan och behöva vakta LeBrons avkomma” kommenterade ett fan som sympatiserade med försvararna som undrade över 18-åringens smarta drag. När en användare pratade om Bronny som prospekt skrev en användare, “Han är definitivt en 4-stjärnig prospekt, han skulle lätt bli en femma på nästan vilken annan gymnasieskola som helst.”

LeBron James publicerade det virala klippet på sin Instagram-berättelse nyligen. Den fyrfaldige NBA-mästaren skrev “Han såååå kall” tillsammans med en spy-emoji på sin historia.

James pratar om att leka med sin son

LeBron James krossade internet under 2022 NBA All-Star Weekend som arrangerades i Cleveland. Han sa, “Mitt sista år kommer att spelas med min son.”

Det var ingen hemlighet att han ville leka med sin son, Bronny, och han gjorde sina avsikter mycket tydliga för hela världen. Bronny James har en chans att spela i NBA mycket snart eftersom han är kvalificerad för 2024 års draft. 18-åringen är för närvarande 6 fot-3 tum lång och är rankad på 34:e plats totalt på listan för klass 2023.

Vilket lag tror du kommer ha både Bronny och LeBron James? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär