Monday, February 26, 2024
HemWweHulken Hogan avslöjar inspiration bakom Roman Reigns samoanska persona och det är...

Hulken Hogan avslöjar inspiration bakom Roman Reigns samoanska persona och det är inte Dwayne Johnson

Familjen Anoa’i är ett av de mest välrenommerade namnen i brottningsbranschen. I många decennier har den samoanska familjen underhållit brottningsfans med sin talang för sporten. Det har varit många namn genom åren som har lämnat en bestående inverkan på publiken. Otvivelaktigt, Romerska regeringar kommer också att bli en av de mest legendariska samoanska brottarna i historien.

Inte bara fans, utan brottningslegender tänker också så här om The Tribal Chief. I en intervju nyligen, Hulk Hogan visade sin respekt för ledaren för The Bloodline. Han avslöjade också vem som inspirerade Reigns ur den legendariska samoanska raden av brottare, och överraskande nog var det inte Stenen.

Vem inspirerade Roman Reigns brottningsintresse under uppväxten?

Även om Anoa’i-medlemmarna redan hade varit ett gott exempel för sin yngre generation, var Dwayne Johnson någon som stack ut från mängden. När Reigns började träna för brottning under välrenommerade brottare hade Johnson redan blivit en stjärna och påverkat många över hela världen att bli proffsbrottare. Men det var annorlunda för romerska regeringar.

I en nyligen intervju med Sports IllustratedThe Hulkster avslöjade det Allmänna cigarrerReigns far, är mannen som inspirerade och tränade honom till att bli den stora brottare han är idag.

Hogan började med att säga, “Romans pappa, Sika, han förklarade ABCs av allt för honom.” Brottningslegenden tillade sedan: “Du kan se det på hur Roman skapar känslor, förstår hur man gör publiken galen och hur han sätter folk på kanten av stolen och kräver den där comebacken.” Äntligen drog den pensionerade proffsbrottaren en parallell mellan Sikas undervisning och Reigns nuvarande WWE-styrning genom att säga: “Roman Reigns lärde sig det här på gammalt av sin pappa, men han anpassade sig till den nyare eran också. Han kan allt.”

Även om Reigns till stor del tränades av stora namn som sin farbror Afa, och även Dusty Rhodes, tror Hogan att hans far hade den största inverkan på honom som vi kan se till denna dag.

Hogans ord säger oss att Reigns inte är någon som vi bör ta för givet. En annan brottare som har arbetat nära med The Head of the Table anser att DJ borde vara försiktig med honom i framtiden.

Tidigare medlem i Bloodline varnar Dwayne Johnson för sin kusin

Flera dagar efter återkomsten av The Brahma Bull på WWE TV och hans utmaning mot Roman Reigns, Jey Uso ombads ge sina synpunkter på vad som kan hända i framtiden. Även om ingen match ännu har bekräftats av det Stamford-baserade företaget, erkände Uso att han ser fram emot att se de två kusinerna brottas mot varandra.

LÄS MER:- “Got a Big Uphill Battle”: Dwayne Johnson blir varning för stamhövdingen bland rykten om The Rock vs Roman Reigns

Dessutom hade Uso också ett meddelande till sin avlägsna kusin, som är The People’s Champion. Main Event-stjärnan varnade Dwayne Johnson för att vara på utkik under en potentiell framtida match mot Roman Reigns eftersom den senare kan visa sig vara en farlig fiende att möta i den kvadratiska cirkeln.

Vad tycker du om Hogans bedömning av Reigns brottningsstil?

Inlägget Hulk Hogan Reveals Inspiration Behind Roman Reigns’ Samoan Persona and It’s Not Dwayne Johnson dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär