Saturday, January 28, 2023
HemWrestlingHulk Hogan fick en gång skyldigheten att hålla Dennis Rodman vid liv...

Hulk Hogan fick en gång skyldigheten att hålla Dennis Rodman vid liv av den legendariska NBA-tränaren – här är varför

Hulk Hogan har alltid varit en toppdragning för alla företag han någonsin varit med. På 1980- och 90-talen utvecklades Hulk Hogan. Den här eran hade Hogan härskar som en toppstjärna för WWF/WWE och tog företaget till helt nya territorier. En viktig faktor bakom att förvandla WWE från en regional marknadsföring till en internationell jätte, Hulk Hogan förblev företagets ansikte utåt.

Men 1993 skulle Hogan lämna WWE för att ansluta sig till sina rivaler, WCW för en extremt lönsam affär. I samma ögonblick som Hogan gick med i WCW tog han företaget till nya höjder och började tjäna enorma summor pengar på det. Han fick extrem kreativ kontroll och hade en stor stjärnmakt i företaget.

Men medan WCW förblev på topp under måndagskvällens betygskriget på grund av Hogan, började de snart rasa till botten. Och Vince McMahon och WWE gick segrande ur det. Även om Hogans körning i WCW fortfarande var extremt minnesvärd. Under sin tid med nWo slog Hogan ihop med en NBA-legend.

DYK DYPARE

Under Bash at the Beach 1998 slog Hogan ihop med Dennis Rodman för att möta duon DDP och Karl Malone. Men under samma tid hade Rodman också NBA-finalerna 1998 att spela. Den legendariske NBA-tränaren Phil Jackson var orolig för Rodmans säkerhet.

Rodmans beslut att lämna sitt lag under NBA-finalerna och besöka WCW fick Jackson att ringa Hulk Hogan och bad honom hämta Rodman. Dennis Rodman och Phil Jackson har alltid varit goda vänner. Och Jacksons oro för honom var legitim. Hogan avslöjade en gång att Phil Jackson hade ringt Hogan och bett honom att skicka tillbaka Rodman hem.

Hur mycket pengar hade Hulk Hogan tjänat på alla PPV:er som han var en del av 1998?

Hulkster erbjöds ett enormt och rikt kontrakt den 29 maj 1998. inlägget som han gjorde sig gällande på ‘WCW The Great American Bash ’98’ och sedan på ‘WCW Bash At The Beach ’98’, ‘WCW Road Wild’ 98′, ‘WCW Fall Brawl ’98’ och ‘WCW Halloween Havoc ’98’. Han dök upp på totalt sex PPV efter att han presenterats med sitt lukrativa kontrakt.

1998 Hulk Hogan kontrakt med… av iw2020

Att synas på de sex listade PPV:erna betyder att han tjänade $4 050 000 från alla sex PPV:erna. År 1998 tjänade Hulk Hogan alltså 7 miljoner dollar, inklusive sina garanterade betalningar på 1 350 000 dollar den första juli och november. Han var en av de mest lönsamma brottarna och hans kontrakt intygade det.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär