Sunday, February 25, 2024
HemNBAHow LeBron James Got Ime Udoka Tossed Out at Lakers Game: A...

How LeBron James Got Ime Udoka Tossed Out at Lakers Game: A Timeline That Could Dates Back 19 Years Back

Los Angeles Lakers knep seger mot Houston Rockets med 107-97 innan de två lagen korsade vägar igen i januari 2024. Mer än lagmötet kommer fansen att minnas matchen för mötet mellan lagkamraterna. LeBron James och Houstons tränare Ime Udoka hade ett verbalt utbyte som skickade chockvågor till närliggande åskådare. Som ett resultat fick LeBron en teknisk och Udoka kastades ut för att han också hade fått en teknisk tidigare.

Amerikas favoritvideo idag

De två i mediainteraktionen beskrev inte sin ändring. Fejden har dock rötter långt tillbaka i det förflutna.

LeBron-Ime spänningar i det förflutna

Under mediainteraktionen specificerade de två inte sin ändring. James försökte tona ner det genom att säga, “Vad vi njöt av Thanksgiving.” Å andra sidan förblev Udoka också fånig när han sa: “Domaren gillade inte vad de hörde.” Men en inblick i det förflutna kan avslöja bitterheten mellan de två. När Udoko spelade som en fri agent för Blazsers hade de två deltagit i åtta möten. Klippen från matcherna ger en uppfattning om de två som hårt försöker slåss mot varandra.

Man kan spekulera i att Ime försökte hårt för att göra sig ett namn som försvarad. På liknande sätt kan man tolka att James försökte hårt för att förstöra alla chanser för sin motståndare. Det som hände för flera år sedan kunde ha hamnat på scenen nyligen.

LeBron James får tränaren Ime Udoka utvisad

Lakers pressade ständigt på Rockets som annars inte är kända för sin kroppslighet. Detta gjorde Houston-tränaren frustrerad. Han valde en teknik när Cam Reddish fällde Tari Eason. När Eason gick för frikastet till linjen, gick Reddish in i honom och strök mot honom. De två skildes åt innan det kunde bli fult. LeBron försökte hårt för teknisk på Eason.

Läs mer: “I Know the Game Reggie”: Giannis Antetokounmpo levererar skryträtter till Shaquille O’Neal över Pacers Legend i en rolig sekvens

Detta gjorde tränaren för Rockets rasande som sköt mot LeBron och bad honom att “sluta gråta som töntar”. När LeBron protesterade och sa till honom att han inte borde använda ordet löst, gick James till honom. Houston-tränaren kallade honom återigen en soft a*s-pojke innan Lakers-stjärnan höjde sig. Åskådarna i närheten visade chockerande ansiktsuttryck när LeBron började reagera på Houston-tränaren. Udoka kastades ut efter att ha fått en andra teknik. De aldrig tidigare skådade scenerna i NBA har en historia av fiendskap mellan de två.

vad tyckte du om detta utbyte? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär