Saturday, December 9, 2023
HemNFLHouston Texans Youngster Davis Mills låter av ex-lagkamraten Deshaun Watson inför hans...

Houston Texans Youngster Davis Mills låter av ex-lagkamraten Deshaun Watson inför hans monumentala återkomst till NFL

Deshaun Watson hade en bra tid i NFL. Han har dock blivit ökänd för de många anklagelserna mot honom. Browns QB1 kan ha en framstående personlighet trots hans problem. Men när han var med texanerna hade quarterbacken ett hyfsat lopp. Quarterbackarnas rum hade ett oavbrutet flöde av idéer, och Davis Mills delade en uppskattning för den tidigare franchise-quarterbacken.

Texanerna har en ny huvudtränare och hanterar inte situationen med Deshaun Watson. De hade ett starkt utkast och höga ambitioner att ta sig till slutspelet. Watson slog dock igenom och ledde laget till slutspel. Davis Mills speglade hur varje quarterback samarbetade och hur den tidigare quarterbacken hjälpte honom.

Enligt Texans Wire nämnde Davis Mills, “Han har hjälpt till mycket. Vad han har gjort med mig, alla frågor jag har, liksom de andra killarna också, han är en öppen bok och han har lärt mig mycket.”

Davis Mills säger att Deshaun Watson har varit en “öppen bok” som “hjälper mycket.”

— Aaron Reiss (@aaronjreiss) 10 augusti 2021

2021 var QB Davis Mills en rookie och Tim Kelly tog ansvaret som offensiv koordinator. Men med tanke på att Deshaun Watson var närvarande före dem båda hjälpte den före detta quarterbacken Mills att lära sig om brottet. Han applåderade hur franchiseveteranerna stöttade nybörjarna för att lära sig OC:s brott.

DYK DYPARE

Ända sedan Deshaun Watson lyfte för Cleveland efter en rubrikhandel såg Houston Texans Davis Mills som startskottet. Det skulle bli ett återseende för quarterbackarna, men med olika lag.

Deshaun Watsons återkomst för att ha distinkta personer i spelet

Deshaun Watson skulle göra sin stora återkomst mot sitt tidigare lag, Texans, medan han var på resande fot i Houston. Men matchen skulle ha några speciella åskådare på plats. Enligt ESPN sa advokat Tony Buzbee att ett tiotal kvinnor som anklagade Watson för sexuellt ofredande ser fram emot att delta i Browns match mot Texans på söndag på NRG Stadium. De skulle se honom prestera i sin comeback efter en avstängning på 11 matcher.

Omkring 10 av kvinnorna som anklagade Deshaun Watson för sexuella trakasserier och övergrepp kommer att delta i Browns-Texans söndag för Watsons återkomst från avstängning.

Deras advokat Tony Buzbee sa att de vill göra ett uttalande: “Vi är fortfarande här. Vi betyder något.” https://t.co/UAbVARwQiK

— ESPN (@espn) 29 november 2022

Watson skulle göra sin ordinarie säsongsdebut när Browns tar sig an Texans. Han kommer också att återvända till spelet efter två års uppehåll från matchen. Det skulle vara ett stort ögonblick för franchise-quarterbacken när han tar sig an sitt tidigare lag. Browns är nyfikna på att besegra Buccaneers, och Texans kan bli nästa i raden.

RELATED ARTICLES

Mest populär