Wednesday, February 28, 2024
HemNBAHornets Trade Rykten: $120 miljoner NBA-stjärna kan kräva att Charlotte blir frikopplad...

Hornets Trade Rykten: $120 miljoner NBA-stjärna kan kräva att Charlotte blir frikopplad på samma sätt som Terry Rozier

Bara två veckor kvar till NBA:s deadline för handel den här säsongen är Charlotte Hornets fortfarande öppet för affärer. Efter att de bytte ut sin prisade skyttevakt Terry Rozier till Maimi mot veteranen Kyle Lowry, kan andra viktiga delar av deras tupp snart följa efter.

Handeln med Rozier indikerar att Hornets vill bli ekonomiskt framgångsrika den här säsongen, vilket innebär att ytterligare en stor handel är på gång för dem. Enligt deras president för basketverksamheten/general manager Mitch Kupchak, ”Jag är säker på att de flesta inte förväntade sig något så långt utanför deadline, så det här är lite tidigt. Och en av fördelarna med att ha gjort något tidigt är att vi har fått mer information nu, och vi kan titta på fler möjligheter genom att veta vad vi just har gjort.”

Han befäste ytterligare en kommande handel genom att säga, “Så, ja, handelns deadline är fortfarande en vecka bort och vi kommer att fortsätta att vara aktiva.” Så detta väcker frågan: vem kommer det att bli härnäst? Och folk med lite idé spekulerar i att det är mest likt Gordon Hayward. Med ett fyraårigt kontrakt på $120 miljoner över efter den här säsongen, skulle handel med honom betyda $35 miljoner cap-utrymme för Hornets. Inget kan dock sägas säkert i dagsläget.

Det här är en berättelse som utvecklas

Inlägget Hornets Trade Rumours: $120M NBA Star Could Demand To Be Unchained From Charlotte Similar To Terry Rozier dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär