Monday, December 4, 2023
HemNBAHornets Injury Update: Kommer LaMelo Ball att spela ikväll? Kan ex-All...

Hornets Injury Update: Kommer LaMelo Ball att spela ikväll? Kan ex-All Star behålla sin heta streak vs Knicks?

New York Knicks kommer att vara värd för Charlotte Hornets denna söndagseftermiddag på ikoniska Madison Square Garden. Detta blir deras första möte för säsongen 2023-24. Knicks kommer in i den här matchen med det utmärkta rekordet med två back-to-back vinster. De hoppas kunna lägga till en till på sin sista hemmamatch före Thanksgiving.

Hornets kommer också med det högsta av en välbehövlig vinst från deras tidigare match mot Washington. Av de åtta matcher de har spelat den här säsongen har de bara noterat tre segrar. Därför är det här spelet avgörande för att de ska fortsätta det positiva momentumet. För att göra detta behöver Charlotte en hälsosam lista, vilket de tyvärr inte har nu.

Skador ger ett bakslag för Hornets

Enligt den officiella uppdateringen är Gordon Haywards deltagande tveksamt på grund av hans högra hamstring. Och han är listad som trolig för det här spelet. Terry Rozier är borta på grund av sin vänstra ljumske. Andra spelare på den skadade listan inkluderar James Bouknight (vänster knä), Cody Martin (vänster knä) och Frank Ntilikina (vänster skenben).

Med två av sina bästa målskyttar ute, kommer Hornets att förlita sig på LaMelo Ball att fortsätta sin fantastiska prestation från de tre senaste matcherna. Närmare bestämt den mot Washington där han gjorde 34 poäng med fyra returer och sju assist. Pointguarden gjorde också 30 poäng med tio returer och 13 assist i förra veckans match mot Dallas Mavericks. Även om båda dessa matcher slutade med förlust, är det avgörande att Ball ger sitt bästa, eftersom oddsen inte precis är till deras fördel.

Hornets vs Knicks: Vem kunde vinna?

Av de 121 ordinarie säsongsmatcherna mellan de två leder New York med 64 vinster mot Charlottes 57. I sina tidigare tre matcher förra säsongen ledde Knicks med 2-1. Dessutom har Knicks en sund lista som har postat kontinuerliga vinster. Allt detta pekar på möjligheten att vinna för hemmalaget.

Skrämmande skadeskräck vid Hornets Game: Terry Rozier kollapsar och återvänder till omklädningsrummet

Men i basketspelet är allt möjligt. LaMelo, PJ Washington och Mark Williams är de som fansen ivrigt ser fram emot att leverera. Och det är möjligt att de alla kan slås av ett slag av excellens och ge Hornets en vinst. Eller så kan historien upprepa sig och Knicks kan ta hem ännu en seger i bagaget.

Vem tror du har störst chanser att vinna? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär