Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuilding"Hoppas att han blir Wolverine så dålig": Trots Daniel Radcliffs ständiga förnekelse...

“Hoppas att han blir Wolverine så dålig”: Trots Daniel Radcliffs ständiga förnekelse hjälper hans strimlade kroppsbyggnad bara att underblåsa Wolverine-rykten

Hollywoods värld är inte främmande för transformationer vid denna tidpunkt. Showbiz kräver ofta att skådespelarna går på en strikt diet och följer en intensiv träningsrutin för att komma i form för en specifik roll. Från extrem viktminskning till en vansinnig mängd bulking upp, fansen har sett otaliga förändringar.

Hollywoodstjärnan Daniel Radcliffe är känd för sin roll i den ikoniska JK Rowling-serien “Harry Potter”. Medan hans arbete ligger otaliga hjärtan nära, har det cirkulerat ett rykte om hans chanser att spela som Wolverine. Låt oss ta en titt på vad Radcliffe har att säga om dessa rykten och hur han först kom in i fitness.

Daniel Radcliffe rensar luften på Wolverine-ryktena

I en YouTube-kortfilm som har cirkulerat över internet ett tag, ryktas det att Radcliffe ska agera i Marvel-serien “Wolverine”. Skådespelaren har dock förnekat några sådana chanser. Han fortsatte med att förklara att han kom in i fitness på grund av den långa historia som har pågått i hans familj. Detta motiverade Radcliffe att börja jobba på sin fysik också.

Videon avslöjade, “Daniel Radcliffe har överraskat många människor nyligen med sin otroligt slanka kroppsbyggnad, vilket har lett till många spekulationer om hans framtid i Marvel.” När han pratade om hur han först började träna, sa Daniel Radcliffe: “Jag är tvångsmässig. Du har sett mina föräldrar. De är som galna fitnessmänniskor som just har förts vidare.”

När de kom över inlägget uttryckte många från fitnesscommunityt såväl som Hollywood-fans sin misstro över Radcliffes chanser att agera i Wolverine.

Nätanvändare reagerar på att Radcliffe förnekar ‘Wolverines rykten

En av användarna kommenterade inlägget och sa: “Är det inte samma svar som Andrew Garfield gav om att återvända som Spiderman”, medan en annan användare sa: “Jag hoppas att han blir järv så dålig. Han är perfekt för rollen.”

En annan fans kommentar löd: “Harry Potter som järv? Håll käften och ta mina pengar”, medan en annan användare skrev, “Jag kan gissa var ryktena om järv kommer ifrån, det första jag tänkte på med de här klippen handlade om järv.”

Han erkände sina åsikter om Daniel som en potentiell järv, och sa: “Jag kan se honom som ung järv. Jag menar, han kommer alltid att vara Harry för mig, men jag kan se det, och jag skulle definitivt se filmen.” Vad är dina åsikter om detta? Låt oss veta i kommentarerna.

“He’s Wasted”: Mr. Olympia Legend påpekar ett sorgligt kryphål i 290 pund slovakiska odjuret trots enorm potential

RELATED ARTICLES

Mest populär