Friday, December 1, 2023
HemBasketball"Hoppas att det inte är som det ser ut": NBA-fans skickar sina...

“Hoppas att det inte är som det ser ut”: NBA-fans skickar sina böner till Timberwolves-stjärnan på 224 miljoner dollar efter “Terrible” skadeuppdatering

Efter att ha drabbats av en utblåsningsförlust mot Golden State Warriors i sin senaste match, kan det ha tagit en vändning till det sämre för Minnesota Timberwolves. När Wolves ställdes mot Washington Wizards för att undvika att förlora tre matcher i rad, gick lagets stjärna Karl-Anthony Towns ner vinglande till marken. Det är inte en syn som något NBA-fan skulle vilja se.

Med fem och en halv minut kvar av den tredje kvarten laddade Wolves tillbaka på försvaret. Alla utom deras stjärncenter, Karl-Anthony Towns. Towns gick ner till golvet med hans högra knä.

NBA-fans reagerar när Karl-Anthony Towns bärs av banan

Även om det var en beröringsfri skada, verkade sättet som Towns höll i hans ben väldigt läskigt. Minnesota Timberwolves är också i den nedre halvan av Western Conference. Och att förlora sin andra ledande målskytt är inget deras fans ville se.

Fans gick till sociala medier för att ge sin syn på skadan som den trefaldiga All-Star ådragit sig. Ett fan twittrade: “Hoppas det inte är som det ser ut.” Medan ett annat fan kommenterade, “Kan definitivt vara en fruktansvärd akilles-tår.”

Kan definitivt vara en akilles-tår

Fruktansvärd.

— samps (@svmpss) 29 november 2022

Hoppas det inte är som det ser ut

— KyrieSwerving (@KyrieSwerving02) 29 november 2022

Här är några fler reaktioner från Twitter.

Han tittade bakåt som om han blivit sparkad. Jag ber för det bästa, men jag förväntar mig det värsta av det här.

— Richard Staple, BSN, RN🇯🇲 (@RichStapless) 29 november 2022

Var snälla inte Achilles.

— Matt Sherwin (@MatthewCSherwin) 29 november 2022

Förhoppningsvis inte är det påminner mig om KD: s

— _drewcodes (@_drewcodes) 29 november 2022

Vi är dömda

— 𝐩𝐦𝐩𝙕𝙕 𝐜 (@Ant1SZN) 29 november 2022

Fansen spekulerade i vad som kan vara skadan som Towns ådrog sig. Men alla hoppades att det inte var något stort.

En skadeuppdatering gavs av Shams Charania som sa: “Timberwolves säger att Karl-Anthony Towns har drabbats av en påfrestning av höger vad.” Även om det är goda nyheter för Minnesota-fans, lämnar det en hotande fråga obesvarad.

Timberwolves säger att Karl-Anthony Towns har drabbats av en påfrestning på höger vaden.

— Shams Charania (@ShamsCharania) 29 november 2022

Blev inte Kevin Durant förtrött för några år sedan också? Förhoppningsvis led 6’11-centret inte mer och kommer att kunna borsta bort det om några dagar.

Böner upp för Minnesota Star Center

Ytterligare en skadeuppdatering gav Adrian Wojnarowski efter matchen om vad Karl-Anthony Towns hade lidit.

Minnesota Timberwolves-stjärnan Karl-Anthony Towns kommer att genomgå en magnetröntgen på tisdag, men det finns en viss optimism om att han kan ha undvikit en betydande skada på höger nedre ben, säger källor till ESPN.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 29 november 2022

För om Towns missar en lång tidsperiod, lämnar det Timberwolves i ett offensivt underläge. Efter Karl-Anthony Towns och Anthony Edwards finns det ingen spelare på spellistan som har i snitt mer än 15 poäng per match.

Den enda ljusa sidan med att Towns missar spel är att det skulle ge Rudy Gobert en chans att vara mer aktiv på anfall snarare än bara försvar. D’Angelo Russell är en annan spelare som kan tända lag om tillfälle ges.

Även om han är en inkonsekvent målskytt, när Russell sätter igång, har han verkligen is i ådrorna då. Men låt oss hoppas att Towns inte drabbades av något större. Böner upp för Karl-Anthony Towns.

RELATED ARTICLES

Mest populär