Saturday, January 28, 2023
HemMMA"Hope Your Son Can Play" - Fansen reagerar när Aaron Judges absurda...

“Hope Your Son Can Play” – Fansen reagerar när Aaron Judges absurda $360 miljoner värda Yankees-affär får en upprörande reaktion från UFC Star

Idrottare tjänar svindlande summor pengar. Och sådan information får folk alltid att stanna upp lite och fundera. En sådan nyhet var undertecknandet av Aaron domare till ett mångmiljonkontrakt med New York Yankees. Denna nyhet gjordes Derek Brunson ompröva sin sons framtid i MMA mot bakgrund av denna information. I alla fall, Brunsons kvicka tweet drog in några allvarliga reaktioner från fansen när de diskuterade underbetalningen av UFC-fighters och skyllde på Dana White för det.

Den 38-årige UFC-fightern gjorde det lekfulla påståendet att han hade dragit ut sin son från MMA-träningen och istället skulle skriva in honom på basebolllektioner.

UFC-fighters tweet slog tillbaka på Dana White

Derek Brunson gör ofta roliga tweets. Och eftersom hans Twitter-biografi säger “Christian w/ a Sense of Humor”, är det bara rättvist för honom att göra det. Som svar på Aaron domares multimiljonkontrakt skickade han nyligen ut en ganska lekfull tweet, som fansen svarade på ett seriöst sätt.

Aaron Judge har precis skrivit på ett kontrakt på 330 miljoner dollar inom baseboll. Jag sa precis upp min sons mma-medlemskap och registrerade honom för baseboll 😂😂😂

— Derek Brunson (@DerekBrunson) 7 december 2022

Brunson skrev, “Aaron Judge har precis skrivit på ett kontrakt på 330 miljoner dollar inom baseboll. Jag sa precis upp min sons mma-medlemskap och registrerade honom för baseball 😂😂😂”. Även om tweeten skrevs med gott humör, väckte det några allvarliga svar.

I sina svar klagade fansen på hur MMA-fighters inte fick tillräckligt betalt och några tweets riktades mot UFC-chefen, Dana White.

Kolla in fansens reaktioner nedan:

Ett fan berättade hur han faktiskt gjorde vad Brunson twittrade om, och med samma anledningar också:

Jag håller till 1000% med, jag tog nyligen min pojke från MMA och fick honom att börja på baseboll, jag hoppas fortfarande att han deltar i brottning eller någon kampsport men chanserna att tjäna pengar på någon av dem är små.

— ethezus (@programmatical) 8 december 2022

En annan fan kom med en Cristiano Ronaldo nyheter som föreslår att man bör överväga fotboll:

Anmäl honom till fotboll… stora pengar över havet. Ronaldo har precis fått ett kontrakt på 200 miljoner per säsong ungefär

— Albøknøws (@Alboknows_) 7 december 2022

Ett fan kom för att stödja UFC-fighters:

UFC-fighters förtjänar mer

— Gbolahan Ibrahim (@GbolahanIbrah15) 8 december 2022

Underbetalning för MMA-fighters berörde ett fan:

Brunson kanske skämtar men det är precis vad som händer när MMA-idrottare får lägre betalt än marknadspriset.

Talangen och kvaliteten på idrottspoolen (produkten) försämras när idrottare väljer att utöva andra sporter. #MMAFA #AliAct2MMA

— MMAFA (@MMAFA) 8 december 2022

Ett annat fan tyckte att bytet från UFC till MLB var rimligt, med tanke på de pengar som MLB erbjuder:

Varför skulle du inte? MLB tar in så mycket mer pengar än ufc. Hoppas din son kan spela.

— Matt Suva (@DiscsandSticks) 8 december 2022

Ett fan kritiserade hårt Dana White för att inte betala tillräckligt för UFC-fighters:

Ja, MMA-fighters så underbetalda. #tack @danawhite Han kunde bry sig mindre om de flesta av er. Jag följer UFC mindre och mindre för varje år. $8k är fortfarande acceptabelt, WTF skaffa en fighterunion på plats. Jag trodde att det inte behövdes och #skallig far skulle rätta till saker och ting. Nej, han girig!!!

— Mo’Cards&Collectibles (@CollectiblesMo) 8 december 2022

En ganska djärv jämförelse gjord av ett fan här:

han tjänar mer $ på ett år än hela @ufc listan

— Kev William (@CamaroSplit71) 8 december 2022

Ett fan vill se att UFC-kämparna också betalar mer:

Ni borde tjäna miljoner man!! Jag hatar att se den här skiten fortsätta.

— Real_c_los (@CarlosC74059549) 8 december 2022

Ett annat fan hade en annan synpunkt, även om de var överens om att UFC-fighters verkligen är underbetalda:

Han är den bästa målskytten i världen just nu. Men inga jävla basebollspelare tjänar mer än UFC-fighters varje sport gör, ni kommer att få mycket underbetalda. Men det är också ännu svårare att ta sig till MLB

— PhD i viktiga idéer på hög nivå (@GGex66) 8 december 2022

Det som kan ha varit en humoristisk tweet – vilket det till sin natur var – tog en oväntad vändning i Dana Whites riktning.

Dana White och underbetalda fighters

Det är inget nytt diskussionsämne att UFC-fighters inte får tillräckligt betalt. Vissa fans och några fighters själva har tagit strid med Dana White även över denna fråga.

Vitå andra sidan, har orättvist försvarat idén att UFC-fighters får rättvist betalt och att deras löner inte på något sätt hålls orättvist inne.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär