Monday, February 26, 2024
HemBodybuilding"Hope He Stays Natural": Bodybuilding Community uttrycker sin genuina oro när träningssensationen...

“Hope He Stays Natural”: Bodybuilding Community uttrycker sin genuina oro när träningssensationen Sam Suleks bror blir viral

Sam Sulek, vid 21 års ålder, har blivit riktigt sensation. All heder går till hans fantastiska fysik som han stolt visar på sociala medier. Under de senaste två åren har han genomgått en imponerande förvandling och uppvisat en sliten och muskulös kropp som har fångat mångas uppmärksamhet. Sams resa till fitness dokumenteras ofta på hans Instagram, där han inte bara avslöjar sina träningsrutiner utan också delar ögonblick med sin yngre bror, Mark.

Amerikas favoritvideo idag

Mark Sulek, som är 19 år gammal, är inte lika känd som sin äldre bror Sam, men han medverkar ofta i Sams videor och framhäver deras nära broderliga band. Mark gillar, liksom Sam, fitness men fokuserar på att hålla sig i form för sin passion – golf. Trots att de inte är lika stora som Sam delar bröderna liknande kroppsstrukturer och ansiktsdrag. Nyligen har Mark fått uppmärksamhet från bodybuilding-communityt efter ett viralt Instagram-inlägg, och folk uttrycker oro över hans välbefinnande, vilket ger en ny strålkastare till den yngre Sulek-brodern.

Sam Suleks bror i rampljuset efter att ha provat sin träningsmetod

En Instagramsida @samsulek.clips_ lade nyligen upp en video där Mark Sulek tränar, efter sin bror Sam Suleks metod. Instagram-videon hade rubriken “Mark är inte erfaren i Sam Suleks metod “.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av 𝑺𝒂𝒎 𝑺𝒖𝒍𝒆𝒌 𝒄𝒍𝒊𝒑𝒔 (@samsulek.clips_)

I videon erkände Mark att det var lite tufft för honom. Han nämnde att han kunde ha värmt upp bättre och bara om han hade någon att hjälpa honom. Trots viss frustration pratade han om att använda Sams metod nästa gång. Han sa “Jag kunde ha använt Sam-metoden och bara slängt av den. Men jag är inte erfaren med det än, så vad som helst.”

Bodybuilding World fäller hård dom när en 21-årig fitnessinfluencer som anklagas för steroidanvändning blir viral

Mark berättade att han lyfte antingen 245 eller 205 för 5 reps, inte helt nöjd men fast besluten att göra bättre. Videon fick mycket uppmärksamhet, och fansen är nu oroliga för honom och visar stöd. Det verkar som en cool community där människor bryr sig om varandras träningsresor.

Instagram-användare visar oro för Mark Sulek

Det har alltid pratats om Sam Sulek på sociala medier inom bodybuilding-communityt men nu pratar nätanvändarna om hans bror Mark Sulek och visar sin oro för honom.

En Instagram-användare kommenterade och visade sin oro “Hoppas att han förblir naturlig så att vi kunde se hur sam skulle se ut om han var det.”

En annan såg likheten mellan de två bröderna “Bro låter precis som Sam “.

En annan anmärkte, “Bro är bokstavligen Sam sulek före juicen”.

En Instagram-användare berömde dem till och med genom att kommentera “Jag älskar hur lågmälda dessa bröder är lol. Hela motsatsen till Tren-tvillingarna”.

En annan sa, “ärligt talat är de båda så starka att det är galet”.

En Instagram-användare rådde “bror ska vara snäll så vi kan se vad vi kan uppnå med sams träningsråd”

En annan uttryckte, “ärligt talat ser det ut som en bra metod lmao”

En Instagram-användare uppskattade, “75 på lutning är galet bra för honom tho”

Och en påpekade till och med “Bröder erfarna på samsulekens språk”

Vad är dina tankar om Mark Suleks försök att träna som Sam Sulek? Dela dina åsikter i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär