Thursday, November 30, 2023
HemTennis"Hon var väldigt Bossy på banan" - Djärv Serena Williams tar fram...

“Hon var väldigt Bossy på banan” – Djärv Serena Williams tar fram när den tidigare tennispartnern Nick Kyrgios minns Wimbledon-upplevelsen

Den övergripande upplevelsen av att se en tennismatch mellan två legendariska spelare är ofullständig utan kommentarer. Utbytet av fakta och spelarnas livestatus gör händelsen ännu mer interaktiv. Nick Kyrgios, tennisstjärnan som höll sig vid sidan av i nästan ett år, klev nyligen tillbaka på banan, denna gång som kommentator för Tennis Channel. När fansen började gilla hans unika perspektiv på medspelare, kom hans senaste dom över Serena Williams att vara ganska överraskande för fansen.

Nick Kyrgios, den australiensiska tennisstjärnan som nu håller i mikrofonen för att täcka ATP-finalmatcherna, sa nyligen ord om flera tennislegender. I samma ögonblick som han fångade Serena Williams på sin radar blev domen inget mindre än en stor överraskning för fansen. Orden kom från tennisvärldens “vilda” och skapade en anmärkningsvärd punkt för fansen att se upp till.

Nick Kyrgios delar med sig av sina tankar om tennislegenden Serena Williams

Tennisfans fick nyligen en härlig överraskning när Nick Kyrgios, tennisstjärnan känd för sina kontroverser på planen och kraftfullt spel, har tagit sig in i en värld av tenniskommentarer på Tennis Channel. Så fort detta händer ger 28-åringen regelbundna uppdateringar om sina tankar om olika medspelare som han har tävlat med, och de han har spelat med.

Nyligen rullade en video ut på internet som visade Kyrgios gå genom en korridor som hade affischer av flera tennislegender som Roger Federer, Ashleigh Barty och Serena Williams. Eftersom Aussie hela tiden stannade mot varje affisch för att dela sina erfarenheter och åsikter, visade sig sessionen vara ganska engagerande bland fansen.

När han gick förbi tennislegendaren Serena Williams affisch kunde han inte låta bli att dela sina tankar om tiden då han spelade mixeddubbel med tennislegenden. “Serena Williams, förmodligen i getkonversationen också, förmodligen just där. Jag har spelat mixed dubbel med henne. Hon var väldigt bossig på banan. Jag menar självsäker. Och jag var tvungen att lyssna på henne!” Kyrgios nämnde, tillsammans med att lägga till ett humoristiskt svar på att dela banan med en av de största tennisspelarna genom tiderna.

När tennisstjärnan öppnade upp om sina ofiltrerade tankar om Serena, tog fansen det som en stor överraskning. Kyrgios övergång till kommentarer har gjort en ny inverkan på Tenniskanalens popularitet såväl som på Nicks åsikter om spelarna.

Kyrgios erfarenhet på banan med Serena Williams

Nick Kyrgios, 28-åringen som nu pryder Tennis Channel med sin kommentarskrydda, har också tidigare berättat om sitt partnerskap på banan med tennislegendaren Serena Williams. Redan 2021 gav Kyrgios sin röst till en podcast när han delade med sig av detaljerna om deras dubbelmatch 2014 i International Premier Tennis League. Medan han fick en chans att öppna sig om det minnesvärda team-upen, slutade han med att beskriva upplevelsen som “obekväm”.

Kyrgios och Williams mötte Kirsten Flipkens och Daniel Nestor när de slog sig ihop för Singapore Slammers för en match som avslutades med ställningen 6-3. Den 28-åriga Aussie, som aldrig varit blyg för att öppna upp om sina inre tankar, avslöjade att obehaget utvecklades från en övertygelse om att han var den överlägsna spelaren på banan.

“Jag har träffat Serena förut. Jag spelade mixed dubbel med henne på IPTL, och det var den mest obekväma upplevelsen för mig eftersom hon försökte göra allt. Och jag var som “Jag är bättre än du”, delade Kyrgios på en podcast, när han gav en sarkastisk inblick i möjligheten att spela bredvid den 23-faldiga Grand Slam-mästaren.

När Kyrgios fortsätter att hålla i mikrofonen för att dela med sig av sitt unika perspektiv på tennis, fortsätter fansen att förvänta sig mer underhållande uppdateringar från den “vilda saken”.

RELATED ARTICLES

Mest populär