Saturday, December 2, 2023
HemTennis"Hon såg den där första dansen" - Andre Agassi avslöjar hur hans...

“Hon såg den där första dansen” – Andre Agassi avslöjar hur hans ansträngningar övertygade fru Steffi Graf att ta sporten på allvar efter en riktigt lång tid

Pickleball Slam återvänder till nästa säsong, men den här gången med en twist! I Pickleball Slam 1 var det Andre Agassi och Andy Roddick som spelade mot John McEnroe och Michael Chang, men för Slam 2 var det bara Agassi och McEnroe som var konstanta. Det är inga mindre än Maria Sharapova och Steffi Graf som är redo att lägga charm till den andra säsongen av evenemanget.

Medan Graf kommer att samarbeta med sin man, Agassi, är de båda redo att ta över Slam. Nyligen pratade den kärleksfulla maken om vad som motiverade den 22-faldiga Grand Slam-mästaren att börja spela sporten. Han pratade också om hur det för första gången var helt annorlunda i hans liv när det gäller att lära sig och växa på banan.

Andre Agassi avslöjar hur han övertygade Steffi Graf att spela Pickleball Slam

Förra året tog den 53-årige tennislegenden hem Pickleball Slam-titeln med Andy Roddick, och i år är han redo att ge allt till sin fru. Nyligen, i en video uppladdad av den officiella Pickleball Slam-sidan, delade paret sina sidor av historien om hur de kopplade till sporten. I den videon pratade Agassi om hur han övertygade sin fru att delta i den andra Slam.

Han sa: “Det är inte svårt att övertyga henne, hon var där förra året och hon såg mig precis förbinda mig till något i förra årets Pickleball Slam etta, det var långt utanför min komfortzon. Jag måste säga att jag verkligen tog ett steg. Aldrig spelat pickle förut, försökte lära sig på några månader och fruktansvärt väder, vi hade en vinnare här i Vegas.”

Tillsammans med det lyfte han fram hur det förmodligen fanns många anledningar till att hon behövde delta i evenemanget, från hur han övade till att ha en smäll på banan. Han sa: “Och jag gick ut dit och hade det jättekul. Hon såg den där första dansen så jag tror att det förmodligen var allt övertygande hon behövde.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av The Pickleball Slam (@thepickleballslam)

Till och med förra året, när Graf kom för att stötta sin man, klev hon bara för tillfället på banan och njöt lite, så det blir inte fel att säga att paret redan är inne på att spela pickleball.

Ändå, i samma video, öppnade den tidigare tyska tennisspelaren också upp om vad som triggade henne att meddela en comeback på banan. Låt oss ta en titt på orsaken bakom Grafs vilja att delta i Slam 2.

Steffi Graf om att göra comeback för pickleball

Andre Agassi och Grafs comeback är något som tennisvärlden behöver. Medan paret är redo att styra domstolarna, berättade den 22-faldiga Grand Slam-mästaren nyligen vad som motiverade henne att göra comeback. I samma video sa hon, “Att se dem ha så roligt nere i Florida på dagen för evenemanget, det var riktigt coolt. De hade alla ont efteråt, men de hade verkligen kul att bli skadade.”

Vidare lyfte hon också fram hur det var något som fick henne att se sin man göra sig redo för det och bli riktigt förlovad för pickleball. Därefter avslöjade hon hur sporten som tennisspelare är lite ovanlig och att hon fortfarande lär sig spelet, men samtidigt är hon ganska exalterad över sitt deltagande.

Ändå, vad tycker du om att Agassi och Graf gör sig redo för Pickleball Slam 2? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär