Saturday, December 9, 2023
HemBoxing"Holy S**t, Khan, Triple H, Hunter och Dana": Fansen motsätter sig att...

“Holy S**t, Khan, Triple H, Hunter och Dana”: Fansen motsätter sig att Callum Walshs vinst blir känd som kontroversiell efter en tät tävling med Ismael Villarreal

Callum Walsh nyligen kvitterat mot Ismael Villarreal inne i prestigefyllda Madison Square Garden i New York. Eftersom Walsh är en växande prospekt som förblir obesegrad inom sporten, deltog flera välkända figurer från världen av underhållning och stridssport vid det nämnda evenemanget. Bland annat, inför det efterlängtade UFC 295 där Jiří Procházka kommer att ta sig an Alex Pereira, och efter att UFC och WWE slagits samman till ett företag, bevittnade VD för WWE och president för UFC Walsh vs. Ismael live.

Med ett kort klipp kan man se att WWE:s VD och UFC:s president njöt av kampen. Men efter att Walsh vunnit tävlingen ansåg ett visst avsnitt att beslutet var kontroversiellt. Men flera fans protesterade högljutt mot det.

Boxningsvärlden slåss om Callum Walsh när Dana White och Nick Khan deltar i kampen inom MSG

Efter att UFC och WWE slogs samman till ett företag – TKO, Dana White och Nick Khan har umgåtts ofta. Och inför UFC 295 verkar det som att Khan och White ville koppla av genom att titta på ett boxningsevenemang i New York. Likaså kom VD:n för WWE och presidenten för UFC för att njuta av Walsh vs. Ismael. Medan Khan hade sällskap av Trippel HWhite hade UFC:s Chief Business Officer Hunter Cambell med honom. Och efter att beslutet om kampen tillkännagavs, hyllade enheterna Walshs senaste vinst.

Enligt ett fan är det vansinnigt att de nämnda figurerna bevittnade slagsmålet. På samma sätt sa de, “Heliga s**t, Khan, Triple H, Hunter och Dana, alla tittar på det är galet.”

Samtidigt kände man att Dana inte var “överlycklig över den prestationen” av Walsh.

På tal om styrkortet tyckte man dock att det var “otroligt generöst”.

På samma sätt förklarade en att resultatet inte var kontroversiellt.

Slutligen sa en att Walsh “klart vann” kampen.

Jo, eftersom det pågår en diskussion om styrkortet är det rimligt att vi tar en titt på det.

Hur gjorde domarna Walsh vs. Ismael?

Matchen var planerad till 10 omgångar och Walsh vann samma sak via UD. Med tanke på deras prestationer gjorde alla tre domarna matchen till Walshs fördel. Medan både Max DeLuca och Glenn Feldman gjorde tävlingen 97-92, gjorde Eric Marlinski matchen 96-93. Även om ett visst avsnitt ifrågasatte beslutet måste man erkänna att domarna verkligen såg något som fick dem att kröna Walsh med vinsten.

Hur som helst, med tanke på det faktum att White, Khan och Triple H beundrade Walshs vinst, är det säkert att Callum skulle vara glad. Men vad tyckte du om kampen? Dessutom, vad tycker du om White och Khans reaktioner? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär