Friday, December 1, 2023
HemSurfing"HOLY SMOKES! KELLY SLATER": Tom Hanks kunde inte kontrollera sig själv när...

“HOLY SMOKES! KELLY SLATER”: Tom Hanks kunde inte kontrollera sig själv när 11x Champ Legend själv kollade upp hans surfstatus 2020

Kelly Slater har gett otaliga överraskande ögonblick till sina fans. Den 11-faldiga mästaren har en fanbas över hela världen. Alla som kan surfa skulle vara ett fan av Slater. Det är en dröm för varje surfare att få feedback från GETEN. Denna dröm gick dock i uppfyllelse för Oscarsvinnaren Tom Hanks.

Redan 2020, i en intervju med Graham Bensinger, fick Tom Hanks veta att Slater märkte hans surffärdigheter. Tom blev väldigt exalterad efter att ha lärt känna Kellys fråga.

Tom Hanks hoppade ur sin plats efter att ha lyssnat på Kelly Slater

Graham spelade upp en video där Slater frågade Tom om hans surffärdigheter. Kelly frågade vidare Tom om nyheten om att köpa ett hus för att surfa med Brian Grazer. Kelly frågade: “Jag undrar vad du har för surfnivå nu för tiden?”

Tom Hanks kunde inte tro att Kelly visste om honom och hans surffärdigheter. Hanks skrek, “Helig rök! Levande legenden Kelly Slater! Herregud!” Det faktum att Kelly slater observerade honom var den största komplimangen till honom.

Tom jämförde surflegenden med sin barndomsinspiration, Joe DiMaggio. “Det är som att Joe DiMaggio ställer en fråga till dig om att spela tre flugor upp”, sa han. Veteranskådespelaren hoppade upp ur stolen och avslöjade ett gigantiskt ärr på hans vänstra vad som han fick av att surfa med Brian Grazer. “Min vadmuskel har alltid varit för kort efter den händelsen”, tillade han.

Tom avslöjade sina surffärdigheter

Tom Hanks avslöjade vidare att han brukade vara en longboardsurfare, men nu tjänar han bara på paddleboards. Han pratade vidare om att han inte var en särskilt aktiv surfare då. Tom sa, “Jag har inte tjänat i vågor på länge nu”.

För att komma tillbaka till frågan om att köpa huset, avslöjade Tom att Brian redan hade köpt huset och inte var en ny affär. Det var dock den första läroplatsen för Tom att surfa. Den amerikanske pappan skröt också om att huset blev litet när han fräschade upp sina kunskaper.

Inte ens efter att ha svarat kunde Tom Hanks förstå att 11xmästaren lade märke till honom. Detta blev Toms höjdpunkt den dagen. “Du gjorde precis min dag” skrek han.

RELATED ARTICLES

Mest populär