Monday, December 4, 2023
HemSurfingHollywood-huken Chris Hemsworth fick tårar av surfikonen Kelly Slater utan att ens...

Hollywood-huken Chris Hemsworth fick tårar av surfikonen Kelly Slater utan att ens säga ett ord

Chris Hemsworth, den bästa australiensiska skådespelaren, berättade en gång hur han blev förvånad över att veta något om sin goda vän Kelly Slater, som anses vara den bästa surfaren genom tiderna, av sin far! Hemsworths reaktion på att höra händelsen var chockerande!

Kelly Slater är en surflegend som är mycket känd för att ha vunnit World Surf League-mästartiteln häpnadsväckande 11 gånger! Medan Chris Hemsworth är en populär Hollywood-skådespelare som är mest känd för sin roll som Thor.

Hemsworth minns en rolig incident om surflegenden Kelly Slater!

Chris Hemsworth och Kelly Slater är goda vänner som delar många roliga stunder tillsammans. Dock minns Hemsworth en incident där han missade att surfa med legenden. Hemsworth fick en dag reda på att hans far surfade med världsmästaren surfare och Hemsworth missade att vara där på grund av en teaterklass.

Hemsworth var ett stort fan av Kelly Slater redan innan han blev vän med honom. Därför, när han fick veta att hans far surfade med legenden och han missade det, blev han riktigt upprörd. Han sa: “Jag började bara gråta.”

Hemsworth var så upprörd att han började gråta. Senare i livet blev han lyckligtvis vän med surflegenden. Han delar också med sig av en rolig sak som måste noteras. Han säger att han fortfarande inte har berättat för Kelly Slater om denna händelse.

Slater är en skådespelare!

Slater har arbetat i tjugosju avsnitt av den populära TV-serien Baywatch. Han har också arbetat i ett flertal surffilmer under hela sin karriär. Slater sågs också i ett avsnitt av den populära dokusåpan The Girls Next Door. Utöver detta har han också medverkat i många andra shower.

Det var verkligen intressant att lära känna denna roliga händelse som involverade två stjärnor från olika områden. Hemsworth öppnade upp om händelsen för sina fans redan innan han delade den med Slater själv. Det skulle vara intressant att veta mer om sådana roliga incidenter från Hemsworth!

RELATED ARTICLES

Mest populär