Wednesday, February 28, 2024
HemNBA"Hold Everything Against Me": Draymond Green bryter tystnaden om vild utstötning, och...

“Hold Everything Against Me”: Draymond Green bryter tystnaden om vild utstötning, och hävdar djärvt att “aldrig förändras”

Draymond Green har dominerat de senaste rubrikerna, men inte för någon av Golden State Warriors triumferande löpningar eller exceptionella sträckor. Istället kretsar surret kring hans senaste bråk med Rudy Gobert; specifikt om Green Head som låser den store mannen och släpar honom på banan. När ögonblicket inträffade garanterades allvarliga konsekvenser för Green. Som ett resultat gav ligan Draymond en avstängning på 5 matcher.

Amerikas favoritvideo idag

Trots ligans perspektiv på Greens agerande finns det ett spektrum av åsikter om händelsen bland fans och även från idrottare i ligan. Många ansluter sig till ligan och hävdar att Green passerade en linje. Men en kontingent anser också att Greens handlingar var giltiga och berättigade, vilket satte honom i ett heroiskt ljus.

Draymond Green kommer inte att ändra sitt sätt

Efter hans kontroversiella utvisning och avstängning fanns det förväntningar på att Draymond Green skulle reformera sitt beteende på banan. Han har dock alternativa avsikter. Draymond hävdade att, oavsett vad han hade gjort tidigare, hade NBA gjort det klart att det “kommer att hålla allt emot” honom. Han förklarade djärvt att han bara skulle överväga att laga sätt när de i hans franchisekrets ansåg att det var nödvändigt. Han har enligt uppgift också lagt till att han inte skulle ändra sitt sätt att spela basket och alltid skulle försvara sina lagkamrater.

På sin första presskonferens efter avstängning förklarade Green att han skulle förbli oförändrad på banan. Men mitt påståendet utstrålade han en genuin iver att utvecklas; att stanna i en assisterande position för sina lagkamrater på banan.

Green motiverar sina handlingar genom att betona ett åtagande att skydda sina lagkamrater. I ögonblicket för Greens osportsliga beteende hade Gobert sina armar runt Klay Thompson. Det tydde dock inte på att Gobert hade några avsikter att skada Klay.

Draymond Green pekar ut “Wild” Ausar Thompson-statistik och ropar ut fansens okunnighet

Shaquille O’Neal ställer upp på grönt

Shaquille O’Neal är en av NBA:s mest betydande och dominerande figurer. Även i basketbollens moderna och utvecklade dagar förblir han oöverträffad i storlek och dominans på banan. I en diskussion nyligen om Greens agerande hävdade Shaq att han skulle ha gjort detsamma om han var i Greens position. Han utstrålade dock att det skulle ha motiverat honom ett allvarligt straff från ligan, på grund av gärningens karaktär.

Däremot tycker Warriors tränare Steve Kerr att Greens agerande var smutsigt och onödigt. Vidare följer han även ligans beslut för sin stjärnspelare. Incidenten markerar Greens femte avstängning i hans pågående karriär.

RELATED ARTICLES

Mest populär