Sunday, December 10, 2023
HemOlympics"Höjdpunkten på hela lanseringsfesten": Legendariska gymnasten Nastia Liukin omfamnar Dallas basmat

“Höjdpunkten på hela lanseringsfesten”: Legendariska gymnasten Nastia Liukin omfamnar Dallas basmat

Nastia Liukin och hennes familj, som ursprungligen kommer från Moskva, Ryssland, immigrerade till USA när hon var två och ett halvt år gammal. Hennes föräldrar vann medaljer i gymnastik för Sovjetunionen både i OS och världsmästerskap. Men Nastia har aldrig glömt sin texanska uppväxt. Så när hennes fans begärde något från deras hårda texanska bok, sa den före detta idrottaren, “All Texan”. Den här gången var sociala medier där för att bevittna.

Nu, för att hålla jämna steg med modeuttalanden, har den 3 gånger Pan American Games-vinnaren gått ihop med Dillard, ett amerikanskt varuhus. Butiken kulminerade mestadels i Texas. Ändå kan det ha saknats några poäng för att fira på ett texanskt sätt, enligt hennes fans.

Nastia Liukin firar lanseringsfesten med Dallas basmat

I Texas kan Dallas Burgers servera basmaten i regionen, men Nastia Liukin gjorde några andra planer. Den tidigare olympiska mästaren njöt av sin lanseringsfest genom att ha hamburgaren i Dallas. Hennes IG-inlägg vid detta tillfälle lyder: “Detta är tillägnat er alla i min inkorg (kommentarer, DM, e-postmeddelanden, etc etc etc) som säger åt mig att gå och äta en hamburgare ps det var mycket möjligt *höjdpunkt* av hela lanseringsfesten för alla. Dallas älskar dig, hamburgermannen den här är tillägnad er alla i min inkorg (kommentarer, DM, e-postmeddelanden, etc etc etc) som säger åt mig att gå och äta en hamburgare ps det var mycket möjligt *höjdpunkt* av hela lanseringsfesten för alla. Dallas älskar dig, hamburgermannen ”. Lanseringsfesten var av Gianni Binni, en produktlinje från Dillards och Nastia Liukin poserade som Gianni Binnis varumärkesambassadör.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Nastia Liukin (@nastialiukin)

Valerie Lomas, vinnaren av Great American Baking and Show gick med i kommentarsfältet med andra fans. Trots att hon var en ivrig kulinarisk expert kommenterade Valerie i inlägget som ett fan av produktsortimentet. Hennes inlägg läser: “Men jag behöver den här rosa klänningen från din samling !! (Jag har en @apparis varm rosa päls eftersom du absolut sålde mig på den!) Fortsätt glänsa och grattis till detta fantastiska samarbete!!”

Nastia Liukins åtaganden borta från planen

Nastia Leukins mentala styrka finns fortfarande kvar utan att bli bruten. Idrottsvärlden fick hennes första syn under OS i Peking 2008. Nastia såg sig själv utropad som mästaren även efter att ha försökt med inverterad balett. Specialisterna brukade betrakta inverterad balett som en av de svåraste rutinerna. Men hennes eldiga försök med mental styrka slutade inte där.

Legendariska gymnasten Nastia Liukin delar spänningen för NHL-action mellan Dallas Stars vs Arizona Coyotes

Samma referens ekade när någon frågade henne om hennes inspiration för lanseringen av Gianni Bini. Hon tog in sina atletiska dagars regimer i det. Så när hon avslöjade sina njutningsstunder med en hamburgare i handen, relaterade det till hennes fans.

RELATED ARTICLES

Mest populär