Saturday, December 2, 2023
HemNASCAR"Hitta en Sugar Daddy" - Kenny Wallace sätter småtidsförare på sin plats...

“Hitta en Sugar Daddy” – Kenny Wallace sätter småtidsförare på sin plats för att krubba om pengar

Veteranföraren Kenny Wallace från NASCAR släppte nyligen en sanningsbomb. I en uppriktig YouTube-video med titeln “Money Is The Root Of All Evil” tog Wallace ett förhållningssätt. Han tog upp frågan om småförare som använde ekonomiska begränsningar som en bekväm ursäkt.

Wallace skrädde inte orden när han tog itu med den vanliga frågan om blivande förare som skyllde på sina ekonomiska begränsningar för att de inte förföljde sina racingdrömmar. I en direkt adress till Treb Jacoby, en smutsmodifierad racer från Missouri, ställde Wallace en rak fråga: “Hur illa vill du ha det, Treb?”

Kenny Wallace avslöjar verkligheten med småtidsförare

Wallaces YouTube-video fungerade som en plattform för att avveckla tankesättet att pengar är det enda hindret för inträde i racingvärlden. Videon inleds med Wallaces karakteristiska uppriktighet, och ropar ut Jacoby för att han är mer av en pratare än en doer. Wallace, som kan racingvärldens ins och outs, betonade att den aktuella frågan går utöver ekonomiska begränsningar; det handlar om mindset.

“Jag tror att mycket av det är ett tankesätt,” sa Wallace. “Jag sa till dig vad mycket det är. Det är som byggnadsarbetaren, pojke, jag vill jobba men det regnar, eller hur? Jag är arbetare men det regnar, samma sak i racing. Folk som vill tävla, jag skulle kunna gå upp, men jag har inga pengar. Lyssna, nummer ett, håll dig i din fil. Om du kör en kompakt bil, kör en kompakt bil, gå inte upp till B-mods och få din a** i trubbel.”

Wallace drog sig inte för att dela med sig av sina egna val. Han erkände att han inte kör en supersen modell eftersom det helt enkelt är för dyrt för honom. Den trubbiga verklighetskontrollen kom med hans råd till dem som strävar efter att tävla på högsta nivå. “Om du ska köra en supersen modell är det bättre att hitta en sugar daddy. Någon som har ett företag, jag har inget företag, det är bara för dyrt”, avslutade han.

Kenny Wallace delar en varnande anekdot

Kärnan i hans argument ligger i den varnande berättelsen om Drew Dudash. En förare som likt många ställdes inför utmaningar efter övergången till en högre division. Så småningom återvände Dudash till en mer överkomlig division, Sportsman.

“Jag ser det hända med Drew Dudash. Drew Dudash, kungen av kompaktor”, noterade Wallace. “Han var kungen av kompakter. Han var en liten Jeff Gordon. Vann alla (av) loppen och sedan försökte han springa upp till B-mods, och du vet, det gick inte så han slutade, och sedan gick han ner och hittade Sportsman.”

Kenny Wallace resonerar med Dale Earnhardt Jrs frustrerande smärta över NASCAR:s gamla auktoriseringsgimmick

Uppenbarligen betonar Kenny Wallace verkligheten av att veta sin plats i racinglandskapet. Vad är dina tankar om saken? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär