Saturday, December 9, 2023
HemGolf"His Life Was Amazing": När Greg Norman nästan tog livet av en...

“His Life Was Amazing”: När Greg Norman nästan tog livet av en veteranförfattare med en farlig resa

Greg Norman är förmodligen en av de mest kända golfarna genom tiderna. Hans spontanitet och risktagande attityd är inget som är dolt för någon av oss. En golfskribent talade en gång om hur Norman tog med honom på sitt livs farligaste åktur.

Greg Norman är för närvarande VD för LIV Golf. Även efter flera nyheter som antyder hans trovärdiga förskjutning från rollen, har myndigheterna i den saudiskstödda ligan gjort det klart att “The Shark” är där för att stanna.

Greg Norman och hans “fantastiska liv”

“Great White Shark” är okänd för att ta risker och vara äventyrlig. Hans beslut att vara ett av de framstående ansiktena bakom den Saudi-stödda LIV Golf-ligan är ett färskt exempel på hans “C’est la Vie”-attityd.

Norman tog en gång den berömda golfjournalisten från Sports Illustrated, Rick Reilly på en biltur. En drivkraft som gjorde Reilly rädd för sitt liv.

Enligt honom var Norman vän med en racerförare. När han frågade “The Shark” om hans vän hade lärt honom något. Norman fick sin upplevelse av livet att gå genom hans ögon.

Med Reillys ord, “Vi är på en tvåfilig väg, vi kör totalt 180, jag ser telefonstolpar och träd och mitt liv gå förbi. . . . Han var galen, den där killen. Hans liv var fantastiskt.”

Normans liv var verkligen fantastiskt. Han höll världsrankingen som nummer ett under en ram på 331 veckor. Hans skicklighet inom sporten var oöverträffad under lång tid. Norman och hans risktagande sida av personlighet vann säkert många hjärtan och många mästerskap.

Rory McIlroy om varför Greg måste gå

Enligt Rory McIlroy, en av PGA-tourens största lojalister, är en förutsättning för fredssamtal mellan de rivaliserande ligorna att Norman lämnar scenen för gott.

Först då tror McIlroy att det är möjligt för båda parter att hitta en gemensam grund. Det vill säga, bara med Norman borta bör fredssamtal inledas.

Rory sa: “Jag tror att Greg måste gå. Han har satt sina spår, jag tror att det är rätt tid nu.

Även om myndigheterna i LIV Golf nyligen har förnekat nyheterna om att Norman har ersatts, håller McIlroys starka påståenden säkert en del mark.

Vad är dina tankar om LIV Golfs nya drag? Dela dina tankar i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär