Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"HIM That's All": LeBron James och NBA World är bortblåsta efter Son...

“HIM That’s All”: LeBron James och NBA World är bortblåsta efter Son Bronnys “Scary” High School-framträdande

LeBron James är utan tvekan en av de bästa spelarna som märkte hans fot på basketplanerna. Även under det 20:e året av sin karriär gör LA Lakers superstjärna fortfarande mirakulösa prestationer på banorna. Nyligen uttryckte James också att han inte vill avsluta sin karriär förrän han delar banan med sin son, Bronny James. Och det verkar som att hans önskan kan bli uppfylld snart, eftersom Bronny James nyligen gjorde några otroliga prestationer i hans high school-spel, vilket var tillräckligt för att imponera på hans far.

Bronny James är en av de bästa utsikterna som spekuleras i att snart gå med i NBA. LeBrons son studerar för närvarande vid Sierra Canyon i Chatsworth, Los Angeles, och är en fyrstjärnig rekryt. Men om man lämnar dessa saker åt sidan, så bär Bronny naturligtvis mycket vikt på sin axel genom att vara son till LeBron James. Med tanke på detta tvivlar många till och med på om han kunde föra vidare sin fars arv. Men efter att ha sett hans senaste match verkar det som att Bronny är på rätt väg.

Bronny James gameplay imponerade på fansen tillsammans med LeBron James

För några månader sedan rapporterade ‘The Athletic’ att flera NCAA-utvärderare och tränare sa att Bronny skulle ta några år efter sin examen för att nå NBA:s standarder. Men Sierra Canyon senior kan ha tagit deras kommentarer personligt eftersom han nyligen tappade 25 poäng och ledde Sierra Canyon till en vinst. Hans prestation imponerade så mycket på sin far att James inte gjorde något annat än att dela inlägget i sin Instagram-berättelse och sa: “HIM That’s All”

Till och med fansen blev attraherade av hans upptåg på banan. Ett fan kommenterade, “Bruh dunkar helt identisk med sin pappa men är 5, 6 tum kortare… Det är läskigt”

Detta är faktiskt vettigt eftersom Bronny sågs flamma runt på banan och dunka ner bollen i korgen. Publiken såg också hur Bronny sömlöst gjorde flera trepoängare i matchen. Därför kan hans senaste prestation vara tillräckligt för att betrakta honom som en av de framtida stjärnorna i NBA.

Vad är dina tankar om detta framträdande av Bronny James? När tror du att han kan göra sin NBA-debut? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär