Saturday, December 9, 2023
HemBoxing"Him and Wilder Blowing": Fans river 16–0 tungviktsboxningssensation Jared Anderson över arrestering...

“Him and Wilder Blowing”: Fans river 16–0 tungviktsboxningssensation Jared Anderson över arrestering i Ohio

Ohio, måndag morgon: Brottsbekämpande myndigheter tog den obesegrade tungviktsutmanaren Jared Anderson i förvar. Enligt Lucas County Records Center har två anklagelser väckts mot honom. För det första hade han hanterat skjutvapen på ett felaktigt sätt i ett fordon. För det andra hade han kört ett fordon under påverkan. Så enligt en artikel om WTOL, drog polisen Anderson av vägen, påstås ha kört fort i 55 miles per timme i ett område med restriktioner för 40 miles per timme.

Enligt uppgift kunde poliserna lukta alkohol och förbjudna substanser när de kontrollerade. Dessutom stötte de på ett skjutvapen i handskfacket som var låst. ‘The Real Big Baby’ säkrade frigivning från fängelset, ungefär åtta timmar efter att han arresterades, genom att sätta ut en borgen på 7 500 dollar. Enligt tillgängliga rapporter har han ett rättegångsdatum satt till tisdag klockan 9.00

Vad tycker du? Anser du att kändissportstjärnor borde vara mer ansvarsfulla med sitt beteende när de är ute offentligt? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär