Saturday, January 28, 2023
HemeSportsHideo Kojimas popularitet skjuter i höjden till astronomiska nivåer på internet efter...

Hideo Kojimas popularitet skjuter i höjden till astronomiska nivåer på internet efter Death Stranding 2 Reveal vid Game Awards

Under The Game Awards-showen kom många kända kreatörer upp på scenen för att visa upp sina kommande projekt. Ingen kunde dock konkurrera med Hideo Kojima när det gäller att ge en oväntad överraskning med en enorm avslöjande trailer för Death Stranding 2.

Medan nyheten om den efterlängtade uppföljaren redan var en stor sak för alla, märktes dess verkliga inverkan inom några timmar efter att Hideo Kojima tillkännagav Death Stranding 2. Utifrån de senaste rapporterna ökade internetsökningar efter Metal Gear Solid-regissören exponentiellt efter det stora avslöjandet. Dessutom är de uppskattade siffrorna för sökresultaten minst sagt otroliga.

The Death Stranding 2-effekten: Internetsökningar efter Hideo Kojima och hans spel ökar med 5297 % efter ett episkt tillkännagivande

Den efterlängtade uppföljaren till 2019 års storfilm från Mr. Kojima kommer att markera återkomsten av en ikonisk karaktär i Sam Porter Bridges, spelad av Norman Reedus. Förutom honom kommer Léa Seydoux också tillbaka som Fragile. Den korta teasern saknar någon annan avgörande detalj för det kommande spelet. En sak är dock klar att spelare kommer att få en möjlighet att välja en annan huvudperson. Det är en trolig möjlighet nu.

Som observerats av webbplatsen Averagebeing, slösade internetanvändare ingen tid på att släppa ut sin nyfikenhet för den hyllade speldesignern och regissören. Efter det oväntade tillkännagivandet av DS2 ökade sökningar baserade på en specifik nyckelterm “Hideo Kojima Games” snabbt inom några timmar. På tal om siffror, så eskalerade mängden sökningar med häpnadsväckande 5297 procent på Google.

DYK DYPARE

Dessutom nämnde Averagebeing också att detta resultat var det högsta någonsin för Hideo Kojima, vad gäller sökvolym, utifrån Googles data. Före den 8 december var det knappast någon som hittade detaljer om honom. Men efter tillkännagivandet av Death Stranding 2 förändrades bilden helt och tog en hel 360 graders sväng.

Toppländerna med den högsta sökvolymen för Hideo Kojima och hans spel var Kanada (100 procent), USA (84 procent), Filippinerna (69 procent), Australien (67 procent), Storbritannien (52 procent), Brasilien (48 procent), Polen (31 procent), Sverige (30 procent), Mexiko (27 procent) och Spanien (25 procent).

Vad som är anmärkningsvärt att notera är att sökresultaten för DS2-skaparen var mycket högre än hans nyligen avslöjade spelet. Det var ett stort gap på 3021,77 % mellan de två nyckelfraserna “Hideo Kojima” och “Death Stranding 2”. Med andra ord ökade sökningar efter Kojima med 3866,68 % medan den kommande uppföljaren bara kunde få en push på 844,91 %.

Vad är dina tankar om denna häpnadsväckande nyhet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär