Wednesday, December 6, 2023
HemBodybuilding"He's Wasted": Mr. Olympia Legend påpekar ett sorgligt kryphål i 290 pund...

“He’s Wasted”: Mr. Olympia Legend påpekar ett sorgligt kryphål i 290 pund slovakiska odjuret trots enorm potential

Lika viktigt som det är att få muskler och bygga en fantastisk fysik, är en annan viktig aspekt av bodybuilding att lära sig konsten att posera och flexa. Det är ingen idé att bygga en perfekt fysik om du inte kan visa din fulla potential på scenen. Även om posering ofta uppfattas som en lätt sak av tittare och fans, är verkligheten att det kräver mycket träning och uthållighet att posera under en lång stund på en tävlingsinriktad bodybuilding-scen, samtidigt som man har bantat under de senaste veckorna.

Dessutom måste poseringen se enkel ut, med självförtroende och ett leende på läpparna för att det ska se imponerande ut. Dessa små intrikata detaljer kan bara läras med tiden. Kroppsbyggarveteranerna Samir Bannout, Lee Haney och John Hansen satt nyligen för ett avsnitt av “The Muscle Maturity Podcast”. Bland många andra ämnen de diskuterade, påpekade Samir vad han tror var bristen i IFBB-proffset Michal Krizo Krizaneks prestation vid årets Olympia.

Samir Bannout ger sin ärliga syn på Michal Krizo Krizanek

Den serbiske kroppsbyggarveteranen Krizo har en enorm potential i sig själv enligt Samir Bannout. Bannout förklarade dock att han inte ser tillräckligt säker ut när han kliver på scenen med de andra stora atleterna som Hadi Choopan, Derek Lunsford, etc. Krizo, som säkrade den sjunde positionen vid årets Olympia-tävling, såg imponerande ut, men han såg inte tillräckligt säker ut.

Bannout sade, “Det är den här gentleman, Michael Krizo. Riktigt bra kroppsbyggare. Han får sin kropp i otrolig form. Men Lee, han kontrollerar helt enkelt inte det, han har inte Lee Haleys självförtroende. Samir fortsatte vidare och sa: “Han går upp på scenen och som om jag förlorade showen … om du ser det i hans ansikte. De här killarna måste posera och måste ha en annan attityd. Den vinnande inställningen måste finnas där.”

Han erkände vidare att han älskar utseendet som Krizo presenterar på scenen, det är bara hans brist på självförtroende som inte låter honom placera sig bra. “Den här killen är otrolig. Lee, jag älskar hans muskulöshet och kvalitet … han är bortkastad. Men jag tycker inte att han lägger tillräckligt stor vikt vid att posera Lee och ansiktsuttrycket. Ansiktsuttrycket är nödvändigt, sa Haney.

“Han har inget annat att bevisa”: Chris Bumsteads pensionssamtal översvämmar internet efter att han tagit hem Mr. Olympia-titeln 5:e gången i rad

Vad tycker du om Samir Bannouts råd till Michal Krizo? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär