Friday, December 8, 2023
HemTennis"He's Have a Blast" - Ben Sheltons kontroversiella uppringda i lagen får...

“He’s Have a Blast” – Ben Sheltons kontroversiella uppringda i lagen får överraskande stöd från Serena Williams barndomstränare

Herrtennis i Amerika fick ett enormt hopp när Ben Shelton klev upp i US Open. Tillsammans med honom ökade också hans firande i berömmelse och upprepas nu av många runt om i världen. Det blev dock också en kritikfaktor för spelaren. Många beklagade honom för firandet, medan många älskade det. Serena Williams barndomstränare faller i den senare och sa att han kan ta det ett steg före.

Många stjärnor kopierade Sheltons firande, inklusive tennisspelaren som vann matchen mot honom. Räckvidden för Sheltons firande var vidsträckt. Fans såg olika idrottare kopiera honom efter deras triumfögonblick och stöttade Rick Maccis sida.

Serena Williams barndomstränare älskar firandet av Ben Shelton

Rick Macci dök upp i den senaste upplagan av podcasten “Tennisnörd” och pratade om sportens framtid. Under sin diskussion pratade han också om Ben Shelton och hur hans firande har tagit över tennisvärlden. Enligt Serena Williams barndomstränare är firandet underbart och är bra för sporten.

Han sa vidare: “Jag älskar det. Jag tror att det är bra för spelet. Och det gör du också för att du precis ställde frågan till mig, du vet om hans (Ben Sheltons) firande, men han måste äga det. Jag tror inte att det är något mer än att han älskar spelet och har roligt. Och det är därför jag tror att han kommer att hantera pressen lite bättre eftersom det ser ut som att han har det jättekul där ute.”

Shelton lägger på luren på sin motståndare efter att han vunnit, vilket fattade eld i US Open. Macci tycker om att titta på firandet och sa att det är en av anledningarna till att Shelton förbättras i den takt han är för närvarande. Hans närvaro har verkligen förbättrat tennisscenen eftersom man kan se flera spelare återskapa akten.

Tennisstjärnor som återskapade Sheltons firande

Novak Djokovic har kanske den mest ikoniska rekreationen av Sheltons hängande-telefon-firande. Djokovic tog det dock ett steg före när han firade direkt efter att ha besegrat Shelton. Flytten skapade en hel del kontroverser när fans av båda figurerna tog till sociala medier för att försvara sin favorit. Det ikoniska firandet återskapades senare av Lorenzo Musetti i Davis Cup, vilket ytterligare ökade dess popularitet.

Vid bara 20 år framträder den stigande amerikanska stjärnan Ben Shelton som trendsättare när portugisiska dubbelpar replikerar hans “inringade” lag

De portugisiska syskonen Matilde Jorge och Francisca Jorge gjorde det stort i W60-turneringen på deras hemmaplan. De två vann sin första Caldas da Rainha damtitel och bestämde sig för att fira genom att återskapa hans firande. Den amerikanska ynglingen har populariserat detta drag, och världen kopierar det åt vänster och höger. Vi kommer sannolikt att se fler spelare engagera sig i det i framtiden.

RELATED ARTICLES

Mest populär