Wednesday, February 28, 2024
HemTennis"He's Got Nine Lives" - Andy Murrays landsman kommer med en rolig...

“He’s Got Nine Lives” – Andy Murrays landsman kommer med en rolig tagg för den brittiska tennislegenden

Andy Murray är en spelare som hotade att bryta greppet om de tre stora i ATP. Han har vunnit tre grand slam och verkade vara på väg att vinna fler, men skadan slog honom hårt. Britten skadades först 2016 och sedan fortsatte han att kämpa med fler skador. Han fick så småningom en artroskopisk höftoperation men fortsatte att hålla ut i sporten.

Amerikas favoritvideo idag

Efter att långsamt återhämta sig har Murray visat tecken på sin tidigare atletiska förmåga, vilket har dragit ett kreativt smeknamn från en stigande brittisk stjärna i en turnering organiserad av den tidigare tränaren för Serena Williams.

Andy Murray fick ett bra smeknamn i UTS-finalen

The Ultimate Tennis Showdown är en turnering skapad av Patrick Mouratoglou, Serena Williams tidigare tränare. Den följer ett annat format än vanlig tennis och utspelar sig på många ställen. En händelse ägde rum i London, som så småningom vanns av en stigande brittisk stjärna Jack Draper. Före sin vinst pratade Draper om Andy Murray i Tennis Weekly-podcasten och kom på ett kreativt smeknamn för honom.

När han pratade om Murrays atletiska förmåga i podcasten kopplade han honom till en katt samtidigt som han kallade honom en superhjälte. “Jag tror att han är som en katt. Han har några olika liv och han har nio liv. Ja, det verkar som att han uppenbarligen leker med en metallhöft. Andy Murray. Nej nej. Jag gillar järn. Ja. Ja. Iron Man.” Murray skulle bli glad över att höra detta smeknamn, eftersom han alltid har varit ivrig att förbättra sig, trots sina skador.

Turneringen blev en stor hit och en minnesvärd händelse för Jack Draper. Eftersom han stadigt stiger genom ATP fann han en välbehövlig seger i turneringen.

Serena Williams ex-coach avslöjar sin spelförändrande idé för tennisens framtid efter en framgångsrik extravaganza

Rising brittisk stjärna gör anspråk på UTS-finalen 2023

Jack Draper vann det stora priset i Ultimate Tennis Showdown i London. Han vann turneringen efter att ha slagit många stjärnor som längtade efter seger. Draper går därifrån med betydande prispengar och kommer att ta hem hela $546 800 då han vann alla sina tre gruppmatcher, semifinal och final, och lyfte trofén obesegrad.

Han tjänade nära 1,3 miljoner dollar i prispengar säsongen 2023. Från januari till november vann han $737 907. Men på bara två dagar av UTS tjänade han mer än en halv miljon, vilket gjorde det till en stor del av prispengar. UTS visade sig vara en fantastisk turnering för honom, och han ser fram emot att spela som titelförsvarare 2024.

RELATED ARTICLES

Mest populär