Friday, December 8, 2023
HemMLB"He's Cursed Forever Now": Yankees Aces framträdande på före detta POTUS Donald...

“He’s Cursed Forever Now”: Yankees Aces framträdande på före detta POTUS Donald Trump-rallyt kostar honom en betydande del av fansupport

En annan dag, en ny New York Yankees i rubrikerna. Efter att Brian Cashmans presskonferens genererat mycket hetta bland Bronx-trogna har ytterligare en incident väckt en het diskussion. Under tidigare president Donald Trumps demonstration i Hialeah, Florida, hände något ganska överraskande. Medan Trump talade gav han plötsligt ett rop till en jänkare. Och vad som följde därefter var lika överraskande.

Donald Trump tittar just nu på presidentvalet 2024, så att ge ett rop till en kubansk jänkare på en plats med en stor kubansk befolkning är förståeligt. Ändå är ett stort antal fans missnöjda med detta scenario eftersom det politiserar sport. Men frustrationen är mer riktad mot Cortes av Yankees-fansen.

Trumps beröm för Nestor Cortes

Donald Trump har varit upptagen den senaste tiden. Med det spända presidentkapplöpningen inför det kommande valet 2024 gör han allt för att få folks godkännande. Trump anlände nyligen till Hialeah i hopp om att få stöd från folket med samma tankar i sinnet. Med en stor befolkning av kubaner i den regionen hittade han ett enkelt sätt att tilltala dem genom att prata om en medkuban.

Det var då tidigare POTUS gav ett ovanligt och överraskande rop till Nestor Cortes. Berömde Bronx-pitchern för sin “Fastball”, sa Trump, “En stor pitcher från New York Yankees, de kallar honom Hialeah-ungen, Nestor Cortes. Var är Nestor, han är en fantastisk pitcher. Han har den där snabbbollen.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Talkin Yanks (@talkinyanks)

Trumps beröm genererade många känslor bland fansen. En del var arga, andra var roade och många blev förvånade. Bronx-trogna är alltid snabba med att göra sina känslor kända, den här gången var inte annorlunda. De loggade snabbt in på sina konton och började visa hur de kände inför allt detta.

New York Yankees fans är splittrade

Situationen har polariserat Yankees Nation, där vissa har gjort sig roliga medan andra blivit rasande. En Instagram-användare kommenterade: “Åh nej, han är förbannad för alltid nu RIP Nestor ” En annan användare ifrågasatte hans “fastball”-kommentar genom att säga: “Jag lovar att snabbboll är det sista han har” Medan en annan fan på Instagram ekade många fans’ känslor genom att skriva, “Jag hatar det här.”

Men Instagram var inte det enda stället där fansen reagerade. X (tidigare känd som Twitter) hade också fans som kommenterade denna incident. Det var den här Yank som sa att detta inte ens var det mest chockerande som har hänt den här veckan.

Det var en person som bara blev chockad över vad som ens hände.

Detta fan tyckte att det var ganska absurt och bestämde sig för att göra det ännu mer konstigt.

För att visa hur detta polariserade fanskaran behöver man bara titta på denna tweet.

Och slutligen, ett fan bara ropade hur slumpmässigt allt var genom att säga detta.

Med detta fastnade New York Yankees i en annan kontrovers. Lågsäsongen börjar säkert konstigt för Bronx Bombers. Man undrar vad mer som väntar Yankees-nationen under denna lågsäsong.

Se berättelsen – Kan Cody Bellinger’s Yankees-rötter påverka hans öde för Free Agency?

RELATED ARTICLES

Mest populär