Monday, December 4, 2023
HemNFL"He's Coming Home": Nyheter om Tom Brady återvänder till New England Patriots...

“He’s Coming Home”: Nyheter om Tom Brady återvänder till New England Patriots tar eld i NFL World

Den sjufaldige Super Bowl-mästaren Tom Brady råkar vara en ensamvarg hungrig efter titlar. Medan hans pensionsspekulationer ligger på bordet, tyder nyare uppdateringar på att veteranen kan fortsätta spela nästa säsong. Och gissa vad? Hans återförening med New England lyfts fram som ett av de mest möjliga dragen.

Efter att ha tillbringat en lysande karriär på 20 säsonger med Patriots, gick Tom Brady därifrån och skilde sig från Bill Belichick. Hans förbittring mot huvudtränaren råkade vara ett sjudande diskussionsämne. Fansen var övertygade om att Brady lämnade franchisen en gång för alla.

Nåväl, ingen kunde bortse från det faktum att det var samma ledning ledd av Belichick som trodde på en prospekt som Brady, som plockade upp honom som 199:e totalt 2000. Sedan dess fanns det ingen återvändo, och resten är historia.

Han förändrade hela lagets landskap på bara två decennier och snickrade det som en av de mest framgångsrika franchiserna i ligan, med sex Super Bowl-titlar. Medan Brady är en person som tror på att gå år för år, tände NFL-insidern och Athletics personal Jeff Howe en teori som antyder Bradys återförening med Patriots.

“Skriv aldrig av Patriots,” skrev Howe. “Brady och Bill Belichick har fortfarande ett överflöd av respekt för varandra. De har gjort poänger för att säga det offentligt vid flera tillfällen sedan QB reste till Tampa. De tillbringade också 23 minuter tillsammans i omklädningsrummet på Gillette Stadium efter Bradys återkomst 2021 – ett möte som de satte upp före matchen”, förklarade han.

DYK DYPARE

Insidern nämnde också att franchisen förväntas ha 100 miljoner dollar i lönetak. Detta kommer att tillåta Belichick att göra klokare val och bli aggressiv, särskilt för en idrottare som Tom Brady.

Finns det några chanser att Tom Brady kommer tillbaka till sitt nya hem?

Tja, det är en svår fråga att svara på. Allt kan hända eftersom quarterbackens privata problem kring hans fotbollsliv har lösts. Dessutom hade han också lovat att komma tillbaka starkare eftersom den här säsongen har varit fylld med massor av överraskningar. Fansen var glada och övertygade om att den legendariska QB kommer att återvända till Patriots.

@MikeeRussoo han kommer hem

— M24BA4LiFE (@MaMbATimeeeee) 30 november 2022

@TomBrady låt oss göra det låt oss få 1 till vi har ett bra anfall med dig som QB och försvaret kommer att bli ännu bättre nästa år

— Anthony Kashgagian (@AcKash95) 30 november 2022

Jag skulle kasta mig framför ett tåg i rörelse för att detta skulle hända.

— Quinn Ewers’ Heisman Trophy (@Wandering_USA) 30 november 2022

Under tiden var några delar av fansen inte övertygade.

Belichick gör inte det här. Ingen chans

— Under summan (@UndertheTotal) 30 november 2022

Du tror att Bill skulle ta honom 😂

— I Know More Ball ➐ (@DrDLeh) 30 november 2022

Lmao, en 50-årig Brady som går till den tuffaste divisionen i hela fotbollen när han kämpar för att vinna NFC söder 🤣

— Vince (@mclovin420bitch) 30 november 2022

Blud kommer att vara så mitten av nästa år

— rav 💫 (@objreturnszn) 30 november 2022

San Francisco 49ers, Las Vegas Raiders, Tennessee Titans och Patriots var några av de potentiella landningsplatserna för Brady. Oavsett vilket val han än gör kommer Brady att avsluta sin karriär i en Patriots-tröja vara ett nostalgiskt ögonblick för fansen att se.

Se den här St0ry: Proud Parents Patrick och Brittany Mahomes välkomnar Baby Boy “Bronze” till Happy Kansas Family

RELATED ARTICLES

Mest populär