Sunday, December 10, 2023
HemBoxing"He's Bout to Kill His...": Månader efter $440 miljoner prestation med kapitel...

“He’s Bout to Kill His…”: Månader efter $440 miljoner prestation med kapitel 4, “John Wick” femte delen tar en mörk vändning när Adrien Broner förutspår sitt manus

Adrien Broner kanske inte var lika aktiv i ringen men hans närvaro i sociala medier märks regelbundet. Den tidigare multiviktsmästaren har varit på en återuppvaknande båge de senaste månaderna. Under en avsevärd tid dukar han under för sin last. Han var spelberoende och blev ett offer för alkoholmissbruk. Men tidigare i år gjorde han comeback och vann.

Dessutom skapade Broner rubriker i boxningsvärlden i en ny händelseförändring på grund av sina åsikter utanför banan. I ett inlägg på sociala medier ger Broner sina fans en rolig inblick i den kommande Hollywood-filmen, John Wick. Vad har han att föreslå? Låt oss inte vänta längre och ta reda på det.

Adrien Broner väger in John Wick 5

Broner drar sig inte för att dela sina tankar och åsikter på sina sociala medieplattformar. I ett inlägg nyligen verkar han håna den femte serien av John Wick-serien. Filmen visar en huvudperson som råkar vara en mördare och är inblandad i att mörda dåliga människor. Det har gått nästan ett decennium sedan den första i serien kom ut.

I de senaste fyra filmerna har huvudpersonen dödat flera människor. Dessutom bör det nämnas att hans franchise har visat sig vara ganska framgångsrik. För att inte nämna, det fjärde kapitlet samlade över 440 miljoner dollar i intäkter, vilket inte är något att håna. Nyligen kom nyheter om att skaparna av serien arbetar på en annan del av serien.

Inför den femte filmen undrar Broner hånfullt vem som är kvar att dödas. Han hävdar att huvudpersonen kan sluta döda sin egen nära hjälp eftersom ingen annan karaktär finns kvar. När han reflekterade över detsamma, medan han skrattade hysteriskt under hela videon, sa han: “Kommer inte att ljuga för er alla. John wick 5 kommer. Finns det ingen annan att döda bruv. Den där morf*ckern, jag svär vid gud. Och jag ska se den. Jag kommer att se det eftersom han är på väg att döda producenten. Filmteamet. Han dödar alla. Han är på väg att döda sitt folk. Han är på väg att döda sitt eget folk.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av WorldStar Hip Hop / WSHH (@worldstar)

Han publicerade samma video på sin Instagram-story också. Det är spännande att se hur investerad boxaren är i filmer, närmare bestämt den här Hollywood. Men hans sociala konto är inte bara begränsad till att han delar roliga bilder. Först nyligen delade han ett öppet meddelande om sitt träningsregemente. Låt oss ta en titt på det.

Broner är uppriktig om sina svårigheter att träna

För några månader sedan slogs och besegrade Broner Bill Hutchinson via ett enhälligt beslut i sin comebackkamp. Men han strävar efter att bli världsmästare igen. För detsamma vill han fixa sitt sömnschema och vara disciplinerad. I sin Instagram-berättelse sa han, “Jag kan inte sova för fan, jag måste få mitt sovschema tillbaka på rätt spår innan nästa vecka för det är dags att gå tillbaka till jobbet!!!!!!”

Läs mer: Dagar efter att ha gjort störande kommentarer delar Adrien Broner ett hjärtligt budskap om sitt förflutna

RELATED ARTICLES

Mest populär