Sunday, February 25, 2024
HemMLB"He's a Stone-Cold Killer" – Yoshinobu Yamamotos intensiva karaktär avslöjad mitt i...

“He’s a Stone-Cold Killer” – Yoshinobu Yamamotos intensiva karaktär avslöjad mitt i hans Free Agency-drama

Med ett smittsamt leende, en snäll persona och ödmjukt beteende mot sina kollegor, känner världen Yoshinobu Yamamoto som en ganska artig person att vara runt. Den sötman ändras till en listig, taktfull mentalitet närhelst Yamamotos yrke kommer in i bilden. Eller det är vad Yamamots WBC-lagkamrat säger att han har sett tidigare.

Amerikas favoritvideo idag

Lars Nootbaar, Yamamotos japanska lagkamrat i World Baseball Classic, hade ett intressant uttalande att göra om essets skicklighet utanför diamanten. Ytterspelaren för Cardinals har sett Yoshi ta itu med proffs tidigare. Det är anledningen till att han inte var orolig för Yamamotos fria initiering i MLB. Vad sa Nootbaar om stjärnkannan?

Yoshinobu Yamamoto är en mördarmaskin både på och utanför planen

Enligt ESPN sa Nootbaar att Yoshinobu Yamamoto var redo att kliva in på den professionella basebollscenen i Amerika innan han faktiskt gjorde det. “Offentligt och bland vänner är han den trevligaste, mest omtänksamma personen som finns. Men under det är han en stenkall mördare”, sa Nootbaar och fortsatte med att avslöja hur Yamamoto äger alla rum han går in i. “Han vet vad han letar efter. Han tar anteckningar om allt.” Samma häftighet visar sig i hans pitchingform på planen och i hans intensiva pre-workout-regim också.

Yoshinobu Yamamoto bär en väska med sig när han kommer in på träningsfältet. Minispjut, träklossar, små fotbollar och en yogamatta – hans väska består av olika saker som man vanligtvis inte skulle förvänta sig i en traditionell baseballväska. Träningsregimen som följer är inte heller särskilt konventionell.

Träningsutrustning eller salongsknep?

Han använder klossarna för att stabilisera sig och känna sin positionering. Fotbollarna spelar in, som han använder för att studsa från väggen framför som en uppvärmningsövning för händerna. Sedan använder han spjutkäpparna för att öva på att kasta, och täcka avstånd som är ofattbara för hans lagkamrater. Kast som hjälper honom att slå i 99 miles per timme.

Yoshinobu Yamamoto har ännu inte valt en klubb för sitt gratisagentur, men fansen kan verkligen hoppas att han kommer att dyka upp i de stora matcherna med samma aggressivitet när han väl fattar ett beslut. Här är en fantastisk framtid för den senaste japanska sensationen i MLB!

Yankees och Yoshinobu Yamamoto möts igen: Är det möjligt att det japanska esset får ett större kontrakt än Gerrit Cole?

RELATED ARTICLES

Mest populär