Friday, February 3, 2023
HemSoccer"He's a Piece of Sh*t!" - UFC Superstar och Liverpool-fan Paddy Pimblett...

“He’s a Piece of Sh*t!” – UFC Superstar och Liverpool-fan Paddy Pimblett utmanar Manchester City-spelare för ett slagsmål

Canelo Alvarez hotade Lionel Messi efter att Argentina slagit Mexiko i gruppspelet. Nu vill en engelsk mixed kampsportare Paddy Pimblett, som tävlar i UFC, slåss mot en portugisisk fotbollsstjärna, Bernardo Silva. Även om spelaren skulle ha kämpat mot en annan fotbollsstjärna för ett år sedan, vill han nu slåss med Bernardo Silva.

Paddy Pimblett kan hamna mitt emellan kontroversen som Canelo Alvarez befann sig. Alvarez, efter motreaktionen från fansen, var tvungen att backa och be Messi om ursäkt för hans kommentarer.

Paddy Pimblett vill slåss mot Bernardo Silva

Paddy Pimblett är ett stort Liverpool-fan. Spelaren avslöjade den fotbollsstjärna han skulle vilja slåss mot nyligen. Han var snabb att välja Manchester City och den portugisiske stjärnan Bernardo Silva.

Pimblett sa: “Det är Bernardo Silva. Jag känner ingen som gillar Bernardo Silva. Han är en otrolig fotbollsspelare. Han är en riktig baller, men han är ett fruktansvärt fel. Han är en jävla skit.”

Paddy Pimblett har avslöjat att han skulle älska att slåss mot Bernardo Silva i Octagon eftersom han är en “bit av s**t”. pic.twitter.com/aIuTblUyM8

— SPORTbible (@sportbible) 8 december 2022

Pimblett tycker att Silva inte visade professionalism tillbaka när Liverpool besökte Manchester City efter att ha vunnit Premier League. Som en ritual gav City-spelare, förutom Silva, en hedersvakt till Liverpool-spelarna. Silva applåderade inte laget när hans lagkamrater gjorde det.

Även om UFC-stjärnan också avslöjade att om frågan var ett år innan, skulle han ha kämpat mot en annan portugisisk stjärna som spelar för Liverpool-rivaler i Premier league. Han kallade Bruno Fernandes för överskattad, och Liverpool-fansen skulle ha valt honom för kampen.

Bernardo Silvas fokus ligger på kvartsfinalerna

Bernardo Silva spelar kvartsfinal i morgon med Portugal. Han kommer inte att distrahera sig själv med kommentarerna från Pimblett för att tappa fokus. Det är bara tredje gången som Portugal tar sig till kvartsfinal. Vid de två föregående tillfällena förlorade de i semifinalen och slutade trea (1960) och fyra (2006).

Bernardo Silva är en avgörande spelare på mittfältet med Bruno Fernandes, som skapar chanser för laget framåt. Silva är i bra form den här säsongen för Manchester City. Han är inblandad i sju mål för klubben i Premier League och har fortsatt samma form i världscupen. Även om han fortfarande ska göra mål eller assist, hjälper hans närvaro på planen laget offensivt och defensivt.

Det ska bli intressant att se hur Manchester City och United-fansen reagerar på kommentarerna från UFC-stjärnan. Alla känner till rivaliteten mellan Premier League-klubbarna. Låt oss veta dina tankar om kommentarerna och förväntade motreaktioner. Vad är dina förutsägelser inför matchen mellan Portugal och Marocko i kvartsfinalen?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär