Wednesday, February 28, 2024
HemOlympics"Helt fantastiskt": Efter att ha vunnit FEI Dressyr World Cup-titeln uttrycker ryttaren...

“Helt fantastiskt”: Efter att ha vunnit FEI Dressyr World Cup-titeln uttrycker ryttaren Charlotte Fry tacksamhet till sin älskade kamrat

FEI World Cup i dressyr förde OS med pompa och ståt till den flamländska staden Mechelen denna vecka. Ridsportens razzmatazz framkallade minnen av det storslagna ståhej som bara någonsin setts på den olympiska arenan. Belgiens utsökta sevärdheter bleknade i jämförelse med de magnifika hästarna som galopperade upp och ner på den historiska platsens heliga marker.

Den 28:e upplagan av FEIs världscup i dressyr utstrålade varje aspekt av ryttarfanfaren som tilltalar fanskaran. Det var grace, styrka, kondition, finess och framför allt lagarbete i full ära när häst och ryttare utförde intrikata rörelser som en. Till slut avslutade samverkan mellan Charlotte Fry och hennes pålitliga kamrat från OS 2021 firandet med en enastående prestation värd en triumf.

Charlotte Fry och hästpartnern lyser i FEI Dressyr World Cup-triumf

FEI Global delade nyligen en fängslande video av Charlotte Frys dansrutin i ridevenemanget. Fry, kärleksfullt känd som Lottie i dressyrgemenskapen, valde Everdale som sin partner och uttryckte sin odödliga trohet mot den. Lottie litade på att Everdale skulle utföra dansrutinen till perfektion, precis som han hade gjort i deras silvervinnande OS-framträdande 2021. I ett hjärtvärmande uttalande som delas som bildtexten till Instagram-videon på FEI Global-sidan, sa den legendariske ryttaren, “Han var helt fantastisk. Jag tycker att det är två av de bästa testerna vi någonsin gjort, speciellt idag i freestyle”. Deras otroligt starka hästsportspartnerskap kom fram i det stela uttrycket på Fry och Everdales ansikten. De tjänade 84.980 för att delegera nederländska Marlies van Baalen och partnern Habibi DBV från topplatsen.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Official FEI (@fei_global)

FEI gratulerade de nya mästarna i bildtexterna och sa, “Det går inte att förneka det, @lottie_fry och fantastiska Everdale levererade varorna och dominerade tävlingen under två dagar på @jumpingmechelenofficial och tog ut @feidressageworldcup-titeln med stil!”. Men hade det inte varit för den 14-åriga svarta KWPN-hingsten hade den exceptionella prestationen varit utom räckhåll för Frys.

Ridsportsymfoni kommer igenom som en räddande nåd

När Marlies van Baalen och Habibi DBV gjorde 81.160 trodde många att den tidigare duon hade vunnit som standard. Även om detta var precis innan Charlotte Fry och Everdale gick in i ringen. Åskådarna var dock övertygade om att inte ens det olympiska silvermedaljparet skulle kunna överträffa den höga poängen. Men i en häpnadsväckande prestation som utstrålade klass, panache och precision, stoppade detta olympiska par hjärtan med sin koordination.

Olympic Equestrian Charlotte Fry triumferar i FEI Grand Prix med älskade partner

Ryttarduon genomförde en rejäl halvpass följt av en galopppiruett för att kasta ut tävlingen ur vattnet. De rytande åskådarna visste att de hade bevittnat historien i vardande och överöste Fry och Everdale med applåder.

RELATED ARTICLES

Mest populär