Friday, February 3, 2023
HemF1Heartbroken Lewis Hamilton fyllde Nicole Scherzinger-stora tomrum med exklusiv dejtingapp 2018

Heartbroken Lewis Hamilton fyllde Nicole Scherzinger-stora tomrum med exklusiv dejtingapp 2018

Formel 1-förare är av en annan ras. Naturligtvis, när du har arbetat mot ett mål för hela ditt liv, börjar det definiera den personen. Även om F1-förare får mycket stick för att leva sina liv med tunnelseende, är de trots allt människor. Och ingen är ett bättre exempel på detta än 7x-mästaren Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton hade ett långvarigt förhållande med den amerikanska singer-songwritern Nicole Scherzinger. Men 2015 meddelade duon att de skulle skiljas efter att de nästan varit tillsammans i ett decennium. Du kan förvänta dig att Hamilton skulle ha drunknat i F1 och fulländat sitt hantverk för att glömma sina sorger. Tja, det var inte riktigt fallet.

Det visade sig att Hamilton vände sig mot en exklusiv dejtingapp för kändisar, Raya. En källa avslöjade för The Sun, “Lewis har svepat många sociala vänner i London och använder det när han reser. Han är glad att vara singel, men skulle vilja hitta The One så småningom.”

Raya påstår sig vara “en online-medlemskapsbaserad community för att dejta, nätverka och få nya vänner”, som är exklusivt för bara kändisar.

DYK DYPARE

Det verkar som att även om paret inte riktigt lyckades, hade de några underbart hälsosamma stunder tillsammans.

Lewis Hamilton delar de fantastiska fördelarna med att dejta Nicole Scherzinger

När de var tillsammans var de utan tvekan Formel 1:s stjärnpar. I ärlighetens namn var hon med honom från början av hans Formel 1-resa. Och för 7x Champion, att kunna dejta Scherzinger kom tillsammans med förmåner som han inte ens trodde var möjliga!

2011 dök han upp på Jonathon Ross-showen där han förklarade vad det egentligen innebar att vara Scherzingers pojkvän. Han sa: “De stora fördelarna med att vara pojkvän för någon som hon, jag menar att hon är fantastisk att titta på men jag har kunnat resa runt när hon var på turné och jag står bredvid scenen på platser som ingen kommer till. gå. Du vet, men det är snyggt, det är otroligt.”

“Hon sjunger för mig när hon står på scenen, hon pekar alltid ut mig när hon sjunger, vilket är ganska sött.”

Lewis Hamilton har sedan dess inte varit i en offentlig långvarig relation med någon. Kommer Hamiltons kärleksliv att blomstra först när han har befriats från Formel 1-racingens bojor?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär