Wednesday, December 6, 2023
HemMLB"He Was Great": Tidigare Yankees Pitcher avslöjar sann Alex Rodriguez-vänskap, bekräftar säsongen...

“He Was Great”: Tidigare Yankees Pitcher avslöjar sann Alex Rodriguez-vänskap, bekräftar säsongen 2009 “Humbled” the Star Infielder

Få namn inom baseboll framkallar den typ av reaktion som Alex Rodriguez gör. Den mycket populära men ökända före detta slagaren har haft en karriär värd att minnas. A-Rod, som en gång var rekordhållaren för det största kontraktet som tecknats, har alltid varit kontroversernas favoritbarn. Ändå skulle mannen själv intyga att han inte längre är den person han var under sin ungdom, den tid han hade hela världen i sina händer. Han hade redan börjat förändras men 2009 var året A-Rod hittade en vändpunkt. Detta är vad den tidigare New York Yankees-pitchern och tvåfaldige World Series-vinnaren AJ Burnett avslöjade nyligen.

AJ Burnett och Rodriguez brukade vara lagkamrater som bar Pinstripes. De två vann en World Series tillsammans men mer än så skapade de en varaktig vänskap med varandra. Men hur nära är de egentligen? Burnett har ett sött svar.

2009 ödmjukade Alex Rodriguez djupt, enligt Burnette

När AJ Burnett gick med i Bronx Bombers 2009, hade Rodriguez redan varit en del av laget i några år. Även om A-Rod förblev lika populär som någonsin i Yankees var saker och ting lite annorlunda för honom. Hans notoriskt dåliga form efter säsongen störde honom redan när sluggern hittade ett annat problem. Hans användning av prestationshöjande droger (PED) under hans tid hos Texas Rangers hade avslöjats för hela världen att se.

Plötsligt hade hjälten förvandlats till offentlig fiende nr 1. Den kontroversiella sagan ångrade redan sina handlingar och hade en djup inverkan på Rodriguez. Den en gång nästan kaxiga individen förvandlades till en tyst men ödmjuk man. AJ Burnett avslöjade lika mycket när han kom till Foul Territory Show.

“Jag kände inte Alex då innan jag gick till Yankees men han var fantastisk. Jag kunde sms:a honom just nu och den där pojken, han skulle sms:a mig tillbaka i ett hjärtslag.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Foul Territory (@foulterritoryshow)

Burnette avslöjade hur han och Rodriguez, även år efter pensioneringen, fortfarande var i kontakt med varandra. Han fortsatte sedan om förändringen han såg i A-Rod. “Jag tror att han verkligen blev ödmjuk 09 av det, du vet höften och steroidupplevelsen så han, jag tror att han verkligen kom ner till jorden.”

Alex Rodriguez har blivit mer ödmjuk men han befinner sig fortfarande i kontroverser. Han var nyligen i nyheterna på grund av hans kommentarer om Yankees och hans tröjnummer.

A-Rod befann sig i heta vatten på grund av hans anmärkning om Yankees med sin nr.13

Rodriguez utlöste nyligen en tvist när han klagade över att Yankees missbrukade hans tröjnummer. Den pensionerade shortstop gillade inte att Yankees tillät Joey Gallo att bära tröjan nr 13. Gallo bombade ökänt med Pinstripes, en besvikelse i Bronx. A-Rod sa till WFans Evan Tiki förra onsdagen, “Det gjorde mig inte lycklig.”

Rodriguez ultimata önskan är att se hans nummer bli pensionerad av Yankees men undrade om det någonsin skulle hända på grund av hans frispråkiga ord som MLB-analytiker. Ändå, vad som än kan vara fallet framåt, kan hans inverkan på lagets historia inte förnekas. A-Rods framträdanden gav enorm glädje åt otaliga fans och nu fortsätter han på den fronten genom sitt arbete som analytiker.

Se historien – A-Rod’s Fatherly Wisdom: The Strict Curfew Rules For His Daughters’ Dates

RELATED ARTICLES

Mest populär