Tuesday, February 27, 2024
HemBoxing"He Move Like Money May": Floyd Mayweathers skyddsling Curmel Moton ger Sparring...

“He Move Like Money May”: Floyd Mayweathers skyddsling Curmel Moton ger Sparring Partner en One Handed Beatdown, skickar fansen till frenesi

I en boxningsring, där nävar talar högre än ord, Curmel Moton, Floyd Mayweathers skyddsling, gör dånande uttalanden. Fräscha av en bländande knockout i första omgången mot Hunter Turbyfill, Motons stjärna stiger snabbt. Men det är inte bara hans segrar som drar ögonen.

Amerikas favoritvideo idag

I en nyligen sparringssession släppte Moton lös ett spektakel så ovanligt att det är svårt att ignorera. Med bara sin vänstra hand förvandlade han ringen till en duk och målade en bild av dominans och skicklighet. Hans mentor, Mayweather, kan ha varit ringside och nickade gillande.

Vänsterhänt blixt: Motons okonventionella dominans

I videon pulserar arenan med rytmen av Curmel Motors enhands behärskning. Från det ögonblick klockan ringer är det klart att detta inte är någon vanlig sparring. Moton, med ett självförtroende som ekar hans mentor Mayweather, dominerar med bara sin vänstra hand. Hans stötar och krokar är exakta, hans undvikande, nästan teatraliska. Varje drag han gör är ett bevis på hans spirande skicklighet i ringen.

Filmen fångar Moton som landar obevekliga vänsterhandsslag. Hans kontroll är uppenbar, eftersom han utan ansträngning parerar och motverkar motståndarens framsteg. Den här displayen handlar inte bara om styrka; det är en uppvisning av taktisk skarpsinne och rå talang, kännetecken för en Mayweather-skyddsling.

Fansen var snabba med att uttrycka sin vördnad. Ett fan kommenterar, “Han rör sig som pengar kan,” och drar en direkt linje till Mayweathers arv. En annan fan tillägger, “Jag har inte sett sådana reflexer på ett tag”, och påpekar Motons exceptionella smidighet. En annan användare delar en blandning av beundran och nyfikenhet: ”Han kommer att bli väldigt bra. Jag vill bara se hur han gör under press och kan han ta ett slag.”

Alla reaktioner speglar inte denna entusiasm. En användare ifrågasatte kvaliteten på Motons motståndare: “Ja det är bra…När ska de nu visa honom sparring med någon som kan KÄMPA??” Och en annan användare förblir inte imponerad och säger kortfattat: “Inte imponerad.”

Trots mångfalden av åsikter är videon en tydlig visning av Motons skicklighet och potential. Hans förmåga att kontrollera kampen med en enda hand bländar inte bara utan inbjuder också till spekulationer om hans framtid inom sporten.

Har Curmel Moton ett eget kort snart?

Mentorerad av Floyd Mayweather har han siktet högt och siktar på mästerskapstitlar inom 1314 slagsmål, en plan något mer ambitiös än Mayweathers egen vision om 1012 anfall. Motons senaste slagsmål, planerade strax efter huvudevenemangen, har strategiskt ökat hans synlighet. När han pratade om detta, entusiasmerade Moton, “Jag gillar det, så fort, varje gång jag kommer ut, finns det alltid ett helt gäng fans där.”

Denna växande fanbas, som ofta ropar efter foton efter matchen, betecknar hans växande stjärnmakt. Moton, som självsäkert ser framåt, antyder större ambitioner: “Man, så småningom har jag mitt eget kort snart.” Denna blandning av skicklighet och karisma driver honom snabbt från en undercard-fighter till en main-event-sensation.

Från att leverera en fantastisk beatdown med en hand i sparring till att självsäkert klättra i graderna mot sitt eget huvudevenemang, Moton kämpar inte bara mot motståndare; han vinner över både fans och kritiker. Kommer Moton att fortsätta att blända med sin Mayweather-liknande finess och uppfylla sina ambitioner att skapa sitt eget kort?

RELATED ARTICLES

Mest populär