Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuilding"He Looks in Pain": Kan knappt gå nu, GET Ronnie Coleman som...

“He Looks in Pain”: Kan knappt gå nu, GET Ronnie Coleman som verkar gammal och bleka vid 59 år bryter Bodybuilding World’s Heart

Ronnie Coleman, den första mannen i bodybuildinghistorien som vann Mr. Olympia och Arnold Classic samma år, är nu på turné i Indien. Trots att han kämpar mot konstant smärta från flera operationer förblir 59-åringen aktiv. Medan han inte kan gå utan hjälp, turnerar Coleman för närvarande i städer i det asiatiska landet och träffar sina lojala fans.

Amerikas favoritvideo idag

Den senaste videon av bodybuilding-ikonen från Indien har dock fans bekymrat över hans hälsa. I den senaste Instagram-videon talade Coleman om det sista stoppet för sin Indien-turné 2023 i Delhi. 59-åringen bjöd in folk att gå med honom och kroppsbyggaren Kate Austin. De flesta fans kommenterade dock hur Coleman såg ut i videon.

Ronnie Coleman och hans hälsoproblem

Ronnie Coleman är delad för flest Mr. Olympia-segrar med Lee Haney. Kroppsbyggaren gav allt han hade till sin kroppsbyggarkarriär. Kungen stötte dock på en uppsjö av hälsoproblem. Trots att han blev skadad under sin karriär valde Coleman bort att bli opererad tills han hade gått i pension. I dag, efter över ett dussin korrigerande operationer, är 59-åringen fortfarande rullstolsbunden.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ronnie Coleman (@ronniecoleman8)

Medan Coleman kan gå med hjälp, behöver han stamcellsterapi för att bekämpa den konstanta smärtan från ryggradsfusioner och höftproteser. I videon pratade den 59-åriga bodybuildinglegenden inte mycket och tittade bort från kameran medan Kate Austin informerade fansen om deras plats i Delhi, Indien. Kroppsbyggande fans lade märke till Ronnie Coleman i videon och spekulerade om hans hälsa i kommentarerna.

Kroppsbyggande fans tycker inte att Coleman ser frisk ut

Fansen märkte att Ronnie Coleman såg trött och utsläckt ut i videon. “Ronnie är bleka bruh”, skrev ett fan samtidigt som han lade till en gråtande emoji till sin kommentar. Ett annat fan gjorde en liknande kommentar. “Han ser ut att ha smärta… hans hälsa verkar försämras snabbt”, kommenterade den oroliga fansen. Samtidigt tyckte ett fan att 59-åringen såg äldre ut än sin ålder.

“Ronnie är INTE så gammal men jösses”, skrev fansen. “Var frisk Ronnie!” kommenterade en annan bekymrad fan. Men ett fan kommenterade hur Coleman, trots sina hälsoproblem, fortfarande inspirerar människor över hela världen. “Träffade honom i Goa. Dina ord är motiverande inte bara för konkurrenskraftiga kroppsbyggare utan för vanliga killar om hur man tar sig an stora hinder i livet”, skrev han. Han tillade att Coleman “har övervunnit smärta och är en inspiration för oss.”

Medan fans av bodybuildinglegenden kanske känner oro för honom, skrev Coleman i bildtexten till sitt inlägg att det kommande evenemanget i Dehli, Indien, kommer att vara “utanför kedjan.”

RELATED ARTICLES

Mest populär