Saturday, January 28, 2023
HemMartial arts"He Looked at Somebody Like Clint Eastwood": Bruce Lees dotter avslöjade en...

“He Looked at Somebody Like Clint Eastwood”: Bruce Lees dotter avslöjade en gång hur hennes far “flödade som vatten” för att hitta plats i Hollywood

Även om många fans känner till Bruce Lees filmer, är det inte många som är medvetna om Bruce Lees kamp i detalj. I en mycket speciell podcast, Bruce Lees dotter, delade Shannon otaliga insikter om sin fars kamp. Hon beskrev också Bruce Lees filosofi om vatten, som var hans metafor för att leva.

Shannons uttalanden visar hur produktionshus reagerade på Bruce Lee i Hollywood. Hennes uttalanden visar också hennes fars unika inställning när hon hanterade avslag.

Shannons avslöjanden om hennes fars, Bruce Lee, kamp

Shannon berättade när Bruce Lee fick rollen som Kato i Green Hornet men tyvärr lades TV-serien på hyllan. “Och sedan efter att showen hade ställts in fortsatte han att försöka jobba i Hollywood och hade det riktigt tufft med det”, sa Lees dotter. Hon berättade också att det var svårt för Lee att få delar på grund av hans asiatiska utseende.

Shannon förklarade också hur Bruce Lee hade svårt att få roller på grund av att han var kines. “Han var faktiskt aktuell för en huvudroll i en TV-serie och fick höra, du vet, de kunde inte ha en kines som huvudroll i ett TV-program i Amerika”, berättade Shannon. Vidare uttryckte hon att folk inte gav honom skådespelarjobb och att han inte kunde vara en Hollywoodstjärna. Detta påverkade Little Phoenix negativt.

ENTER THE DRAGON, Bruce Lee, 1973 ETD 001CP MOVIESTORE COLLECTION12515 Courtesy Everett Collection ACHTUNG AUFNAHMEDATUM GESCHÄTZT PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxONLY Copyright: xCourtesyxEverettxCollectionx SIJA000 nämnts, hitta honom1 balanserad, SIJA0001 balanserad. Lees dotter lyfte sedan fram sin fars syn på att vatten alltid har någon rörelse. Därför bör man fortsätta röra på sig. Detta var vad Bruce Lee gjorde, vilket Shannon berättade. Han fick avslag för roller i Amerika och åkte till Hong Kong. Efter att ha stannat där tog han ett beslut att göra karriär i Hollywood och anpassa sig. “Så som vatten rann han runt och hittade en annan väg”, sa Shannon.

DYK DYPARE

Shannon berättade också äntligen den verkliga anledningen till att Bruce Lee bestämde sig för att agera i amerikanska filmer trots att han hade möjlighet att spela i fler kinesiska filmer. “Han tittade på någon som Clint Eastwood som var tvungen att åka till Italien och göra Spaghetti Westerns för att få lite berömmelse och ryktbarhet för att kunna komma tillbaka och ha en karriär i Hollywood.” Detta återspeglar Bruce Lees önskan att gå ut ur sin komfortzon.

Shannon Lees uppriktiga erkännanden om Bruce Lees arv

Lees dotter berättade om hur Bruce Lee hade en omtänksam natur och gillade att hjälpa människor. Hon avslöjade också att hon, i jämförelse med sin far, kände sig som ett misslyckande. Shannon beskrev också Bruce Lees starka inverkan som gör att folk kommer ihåg honom och blir känslomässiga än idag. Detta skildrar Bruce Lees tidlösa arv.

Titta nu: Bruce Lee- Top 5 Moves of the Legend that You Need to Know

Shannons syn på sin fars filosofi och kamp kommer för alltid att inspirera Bruce Lees fans. Som fans hoppas vi få höra mer om Bruce Lees resa och kamp.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär