Wednesday, February 28, 2024
HemNBA"He Left Us...So Bye Bye": Nikola Jokic tvingar 37-åriga Rockets Star att...

“He Left Us…So Bye Bye”: Nikola Jokic tvingar 37-åriga Rockets Star att ta farväl av sin första ring efter att ha dumpat Nuggets

Denver Nuggets hade en hel del överraskningar under den här säsongen så här långt. De försvarande mästarna hade en fantastisk utflykt förra säsongen och ledde Western Conference med ett rekord på 53-29. På samma sätt fick laget den här säsongen en rivstart och hade ett obesegrat rekord. Men det hela rasade efter en rad överraskande förluster, vilket gjorde att de hamnade på fjärde seed med 11-6 rekord. Ovanpå det stod ledningen inför en överraskning tidigare under lågsäsongen och förlorade en veteranspelare i free agency. Ändå hade Nikola Jokic ett roligt svar på handeln.

Amerikas favoritvideo idag

Jokic och hans män tvingade sig in i sin franchises första trofé någonsin. På ytan kan det se ut som att den serbiska stjärnan på egen hand bar laget, så var det inte fallet. Förutom honom bidrog Jamal Murray, Michael Porter Jr., Aaron Gordon, KCP och kraftpaket från bänken lika mycket till lagets framgång. Tyvärr skildes en av dem under lågsäsongen 2023. Låt oss ta reda på vad Joker hade att säga till sin tidigare lagkamrat.

Nikola Jokic förnekar mästerskapsringen för sin tidigare lagkamrat

Den tidigare lagkamraten är ingen mindre än 37-åring Jeff Green. Han spelade en avgörande roll i Nuggets-listan i deras första mästarlopp, med 7,8 poäng i snitt per match, med 49 % under den senaste säsongen. Efter säsongen flyttade han till Houston Rockets på fri byrå.

Noterbart är att Rockets är ett av lagen som hittills oroade Nuggets under den här grundserien. Laget vann båda sina matcher mot mästarna och Green tappade 15 poäng och kom från bänken i en av matcherna.

Medan Nuggets redan fick sina ringar på öppningskvällen, är Green redo att ta emot den på onsdag kväll. Under tiden visade sig Nikola Jokic vara en nejsägare, på ett lustigt sätt. På frågan om Greens ringceremoni sa Jokic: “Han fattar inte, han lämnade oss… så hejdå!” rapporterade Jake Shapiro, en sportanalytiker.

Shapiro, vidare i sitt inlägg, avslöjade att Jokern menade uttalandet på en lättare ton.

Den flammande Alperen Sengun sticker “Idol” Nikola Jokic igen – 3 takeaways som Rockets Kick Nuggets utanför säsongens turneringsstrid

Å andra sidan avslöjade Jeff Green den faktiska anledningen till att lämna franchisen i en intervju.

Varför lämnade Jeff Green Nuggets?

Under en intervju med ESPN avslöjade NBA-mästaren anledningen till att acceptera ett byteserbjudande från Rockets. “Jag ville stanna… Men vi vet alla att det är en affär först, och när affärer händer finns det inget du kan göra åt det.” Han öppnade ytterligare för hur detta beslut skulle påverka hans barn. Green tillade att hans barn redan hade utvecklat starka vänskaper i Denver, och att flytta ut skulle påverka dem djupt.

Vad tycker du om Jeff Greens exit från Nuggets? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär