Friday, February 3, 2023
HemeSports"He Is Soo Oblivious" - Twitch Sensation Kai Cenat förklarar problemet med...

“He Is Soo Oblivious” – Twitch Sensation Kai Cenat förklarar problemet med den ökända unga YouTuber IShowSpeed

Darren Watkins Jr. aka IShowSpeed ​​är en av de mest erkända individerna i online influencer community. Men han har fått ett rykte av alla fel anledningar. Han har varit en del av många kontroverser och har sett fruktansvärda konsekvenser för sina handlingar. Många har kritiserat influencern och den nya Twitch-sensationen Kai Cenat har varit högljudd om hans syn på Darrens uppförande.

Kai Cenat är inte långt borta från Speed, vad gäller ålder. Åldersskillnaden mellan dessa två influencers är cirka tre år, eftersom Speed ​​är 17 och Kai är 20 år när den här artikeln skrevs. Så det är inte förvånande att Kai förstår vad det innebär att vara en ung själ i den ständigt föränderliga och mycket konkurrensutsatta scenen för att skapa innehåll online.

Kai Cenat talar om huvudproblemet med IShowSpeed

IShowSpeed ​​är en kontroversiell individ i onlineutrymmet. Han har blivit flammad under enorm kritik för sitt uppträdande, ganska många många gånger. Speed ​​förbjöds permanent från den Amazon-ägda streamingplattformen Twitch efter att han setts skicka “problematiska” kommentarer om kvinnliga streamers i sina livestreamar.

Men Speed ​​stannade inte där. Även efter hans avstängning från plattformen fortsatte Darren att fastna i alla typer av kontroverser. Efter avstängningen gick Darren med i YouTube-tåget och började som streamer på heltid på plattformen. Nyligen brändes han mycket av samhället och kritikerna; för att ha “av misstag” främjat en kryptobluff på sin kanal.

DYK DYPARE

Kai Cenat är ett av de mest kända namnen på Twitch just nu. Han fick titeln “mest prenumererade streamer” på Twitch redan i oktober 2022. Han har sett en fenomenal tillväxt under en rekordstor tidsperiod. I en podcast nyligen delade Kai sina åsikter om de senaste kontroverserna av sin andra innehållsskapare IShowSpeed.

“Det finns tillfällen då de försöker avbryta honom på grund av vissa saker, men han är så omedveten om att gilla, han unga gillar, han döda vet inte rätt och fel.” sa Kai Cenat. Enligt Cenat är Speed ​​alldeles för ung för att veta vad han gör. Han berättar att när han har sett honom ansikte mot ansikte har han lärt honom vad han kan.

För Kai är det lustigt hur omogen Speed ​​är. Han berättade det varje gång de träffas och när Kai försöker ge Speed ​​råd om något, sa Speed: “Broder varför fortsätter du att tänka så?”

Men fansen hade ett annat att säga om detta..

Alla fans var inte helt överens om Kais uppfattning. Vissa stödde Speed, men många sa att Speed ​​är nästan 18 år och att han måste erkänna sitt beteende.

Kai Cenat hävdar att hastigheten aldrig kommer att ställas in eftersom han helt enkelt är för ung för att veta vad han gör fel. Vad tycker du om Cenats åsikter? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär