Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"He Is an Absolute Lunatic": Tidigare Lakers-stjärna går tillbaka på Stern LeBron...

“He Is an Absolute Lunatic”: Tidigare Lakers-stjärna går tillbaka på Stern LeBron James tar efter dåligt ordval

Los Angeles Lakers började sin resa med vissa svårigheter den här säsongen. Men det ser ut som att de sakta börjar komma tillbaka på rätt spår. Med återkomsten av deras mittpunkt, LeBron James, vann de back-to-back-matcher mot Spurs, vilket gjorde att de vann sina sista fem av sex matcher. Och ikväll spelar de mot Pacers som de definitivt skulle se fram emot att vinna med.

Samtidigt twittrade tidigare Lakers-stjärnan Kyle Kuzma, under spelet LeBron James och Co., hur han trodde att James skulle spela länge men senare raderade sin tweet av någon anledning.

Lakers såg självsäkra ut i matchens första och andra kvartal, efter att ha tagit ledningen i båda kvartalen. Med en ledning i båda kvarten skulle de gärna behålla tempot under hela matchen.

DYK DYPARE

Det är första gången James ställs mot Pacers rookie, Benedict Mathurin, som gjorde ett stort uttalande efter 2022 års NBA Draft. James har dock inget att bevisa då alla är medvetna om hans arv.

Kyle Kuzma raderade sin tweet på LeBron James

Den tidigare Lakers-stjärnan och 2020 års NBA-mästare spelar för närvarande för Washington Wizards. Att kunna spela med LeBron James och vinna mästerskapet tillsammans med honom känner han definitivt till hungern i King James. Troligen var Wizards forward också medveten om att det inte fanns någon önskan för James att avsluta sin karriär i detta ögonblick.

Med tanke på detta och hans pågående bossning på banan twittrade Kuzma en trolig komplimang under Lakers vs Pacers-matchen, som han senare raderade. han twittrade“Bron kommer att spela så jäkla länge att han är en absolut galning.”

Till synes visade hans ord att han kan ha blivit imponerad av James pågående prestation efter att han kom tillbaka från skadan och började säsongen med lite kamp. Han förstod förmodligen att James inte skulle avveckla sin karriär när som helst snart och fansen skulle få se hans pjäser ännu en tid.

Han fortsatte dock med att radera tweeten senare, förmodligen på grund av ett dåligt ordval. Tydligen kan hans val av ord ha varit dåligt, men det borde inte vara några svårigheter att förstå avsikten bakom hans ord.

Vad tycker du om Kyle Kuzmas raderade tweet? Vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär