Friday, February 3, 2023
HemBoxing"He Is a Social Media Influencer": Jake Paul överraskar UFC-legenden med "Strange...

“He Is a Social Media Influencer”: Jake Paul överraskar UFC-legenden med “Strange Choice” av motståndaren

Förre UFC mellanviktsmästaren Michael Bisping var inte nöjd med Jake Paul efter att den sistnämnde retat en kamp med den kontroversiella kickboxaren Andrew Tate. Paul kommer efter sin karriärs största seger efter att ha slagit Anderson Silva i oktober och antytt att “Top G” kan bli hans nästa motståndare.

Detta gjordes efter att “The Problem Child” laddade upp en video där han och Tate möttes på ett tomt boxningsgym. Efter detta trodde många att 6-0-boxaren kan möta Tate i sin nästa match. Bisping tror dock att den här kampen kanske inte är vägen framåt för influencer-boxaren.

Michael Bisping tycker att Jake Paul inte borde möta Andrew Tate härnäst

Den tidigare mästaren tog till sin YouTube-kanal och avslöjade sina tankar om Paul inför Tate. han konstaterade att detta var ett konstigt val för Paul som vill bli världsmästare i framtiden.

“Kampan som har materialiserats för Jake Paul är tydligen Andrew Tate. Jag vet inte vad han är. En påverkan på sociala medier trots att han är avstängd från konton på sociala medier. Tidigare thaiboxare vet du ett konstigt val för Jake Paul om jag ska vara ärlig eftersom Jake har visat att han är en bra boxare du känner och han pratar om att vara världsmästare och sånt.” sa Bisping.

DYK DYPARE

“The Count” känner att Tate inte kommer att ge en ortodox boxare som Paul någon större utmaning. Dessutom har ‘Top G’ gått i pension sedan länge, vilket kan vara huvudorsaken till Bispings kritik. Trots det fortsatte UFC-legenden med att avslöja hur Paul kan göra sina avtryck i boxningssporten

Bisping avslöjar hur Paul kan ta sig upp till nästa nivå

I videon tillade Bisping att Paul behövde boxas med professionella boxare i nivå med hans nivå. Dessutom hävdade han att detta var det enda sättet “The Problem Child” kan bli världsmästare och växa inom sporten.

“Om han vill bli världsmästare måste han gå och boxa boxare och gå upp på rankingen. Den enda anledningen till att jag pratar skit är för att han inte gör det. Han slåss mot allt annat än som en boxare. Han har ännu inte boxats en boxare.” han sa.

Paul letar just nu efter sin nästa motståndare. Antingen Tate eller den mångårige rivalen Tommy Fury kommer att vara hans potentiella motståndare som saker och ting verkar se ut nu. Men enligt Bisping måste han öka sitt spel om han vill lämna efter sig ett arv.

Vad tyckte du om att Paul överraskade Bisping med sitt val av motståndare? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär