Saturday, January 28, 2023
HemBoxing"He Had a Bon*r": Joe Rogan fördjupar sig i "Savage" Conor McGregor-ögonblicket...

“He Had a Bon*r”: Joe Rogan fördjupar sig i “Savage” Conor McGregor-ögonblicket under uppbyggnaden av Floyd Mayweather-kampen

UFC-kommentatorn Joe Rogan dök nyligen in i ett av den tidigare tvådivisionsmästaren Conor McGregors ikoniska ögonblick. Dessutom kan detta framhållas som ett av de roligaste ögonblicken den tidigare mästaren har varit en del av.

Tillbaka 2017 skakade McGregor boxningsvärlden när det tillkännagavs att han skulle möta Floyd Mayweather i en boxningsmatch. Utöver detta skulle det också bli en mediaturné där de två sångstjärnorna inte misslyckades med att underhålla fansen med sina smarta gibbar och trashtalk. Det var dock ett ögonblick som stack ut för Rogan mest.

Joe Rogan beskriver Conor McGregors ikoniska ögonblick inför Mayweather-matchen

På hans podcast. JRE, Rogan beskrev hur McGregor uppenbarligen hade en “bon*r” på en presskonferens före kampen. Han uppgav att “The Notorious” hade detta i en av invägningarna och var inte blyg för att låta det visas offentligt. “Det var en invägning där han såg ut som om han hade en botten. I en av sina invägningar Wild boy. Han hade en bon*r när han vägde in för Floyd-kampen.” sa Rogan.

Dessutom hävdade Rogan också att om McGregors ‘bon*r’ inte var oavsiktlig, så var han en vilde för detta. “Han kan vara svår faktiskt. Tänk om han är så vild att han får en bon*r.” han lade till.

DYK DYPARE

Rogan kan vara en av de mest utbildade personerna när det kom till kampsport. Men han har ett öga för underhållning och var verkligen vördnad över att McGregor sprängde gränserna för vad som är acceptabelt i en uppbyggnad till en kamp.

Rogan föreslår att McGregor kanske använder PED:er sedan han hoppade av UFC

UFC-kommentatorn kan ha föreslagit några djärva anklagelser mot McGregor sedan han lämnade UFC. I ett avsnitt av JRE föreslog han att den tidigare mästaren i två divisioner kanske skulle ta lite PEDS för sitt nya utseende. “Han tar av sig skjortan och poserar hela tiden, och han ser ut som att hans pi*s skulle smälta den där USADA-cupen. Som, det skulle precis som att bränna ett hål rakt igenom botten av den där USADA-koppen, sa han.

McGregor har varit inaktiv från UFC-listan och är för närvarande utanför USADAs testpool. Dessutom väckte hans senaste Instagram-bilder, där han såg ut att ha fått över 30 pund muskler, några frågor i ögonen på Rogan, som tror att det kan finnas något mer i det.

Vad tyckte du om McGregors vilda ögonblick? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär