Sunday, February 25, 2024
HemNASCAR"He F***ed Up" - Denny Hamlin lämnade Fuming som nära förtrognas Slip-Up...

“He F***ed Up” – Denny Hamlin lämnade Fuming som nära förtrognas Slip-Up rånar Hole-in-One-spotlight

Denny Hamlin är en man med många talanger. Från att ägna sig åt hälsosamt skämt till kickstartande kontroverser och till och med expertrasanalys, 43-åringen är en värdefull tillgång för NASCAR-gemenskapen. Utöver sin mångsidiga stekpanna har Hamlin hittat en förmåga att tillbringa sin fritid på golfbanan, och nyligen har han hållit på med sin partner, Jared Allen.

Amerikas favoritvideo idag

Denny Hamlins partnerskap med 23XI Racing delägare Michael Jordan har resulterat i en nyfunnen kärlek till golf för nr 11-föraren. I en ny Instagram-rulle firade Denny Hamlin sin hole-in-one-insats. Men hans hjärta bröts i bitar när Jared Allen avslöjade att han inte kunde spela in sitt otroliga försök. För en jublande Denny Hamlin försvann spänningen sakta.

Ett uppenbart fel gör Denny Hamlin i ångest när hans ess går förgäves

En hole-in-one, eller ess, är en term som betyder att bollen kommer in i hålet i ett enda slag. Denny Hamlin spelade spelet på en simulator med sina vänner och nära medhjälpare och tränade för amatörtävlingen The Golf Guys Tour. Tävlingen är en annan plattform för Joe Gibbs Racing stjärnan för att prova sin hand på nya golftekniker, med incitament för en trofé och fler priser.

När situationen utvecklades visar filmen Hamlin slå ett ess när hans Actions Detrimental-partner, Jared Allen, inte tittade. När Denny Hamlin sprang genom området upprymt behövde Allen lite förtydligande om händelserna. Som en reservoar av minnen för Hamlin har Allen fångat några av sina bästa ögonblick i livet, men inte den här.

Hamlin gjorde en otrolig hole-in-one-insats i sitt åttonde försök på Jersey Jerry-utmaningen med sin manager. Hamlin, livlig vid händelseförloppet, sa: “Du stänger aldrig av kameran.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Denny Hamlin (@dennyhamlin)

När Jared Allen såg en repris av händelserna genom CCTV-filmerna sattes han i rampljuset när alla spärrade honom och bekräftade skottet live. Han förstod tydligen att han hade stökat till genom att missa en video av den där bilden. Denny Hamlin fortsatte, “I samma ögonblick som Jared insåg att han blev upprörd är han den enda som inte firar. Jared slutade spela in där, och jag gjorde en hole-in-one.”

Skämtsamt skämt är normen mellan Denny Hamlin och hans vänner. Lika kontroversiell som han kan vara när det kommer till affärer i NASCAR, vet han hur man har en trevlig stund med sina nära och kära. Golf har varit ett medium för honom att göra detsamma, och hans kärlek till sporten har inte varit någon hemlighet för allmänheten. 2016 sågs Hamlin till och med spela golf på ett flygplan!

Hamlins golfäventyr i luften

En av Denny Hamlins uppskattade egenskaper är hans privata plan. Han hjälpte sina vänner från Golf Guys Tour med lätt förflyttning och fick en intressant idé att krydda deras korta resa lite. I en gammal video på hans Twitter-handtag kan NASCAR-veteranen ses försöka slå bollen i träningsnätets mittring i ett överbelastat utrymme.

Som sagt av Hamlin tidigare, eftersom han har 5 handicap, har han byggt vidare på sitt korta spel. Videon är ett bra exempel på precisionen Denny Hamlin kan visa på en kort bana. Golf Guys Tour har spelat en avgörande roll i detta. Tillsammans med kollegan Ricky Stenhouse Jr, Hamlin etablerade turneringen för att tillbringa några stunder utanför banan med sina vänner.

“Golf har alltid varit ett bra sätt för mig att dekomprimera och komma bort från arbetsaspekten av racing och att vara racerförare bara för några timmar.” sa Denny Hamlin när han fick frågan om hans ökande intresse för golf.

Oavsett om det är racing eller golf strävar Hamlin efter att vara bäst i dem. Även om det outtagna hole-in-one-försöket kan vara ett missat tillfälle, visar det också att Denny Hamlin har en stadig hand som kan avslöja en golfkarriär för honom efter pensioneringen.

RELATED ARTICLES

Mest populär