Thursday, November 30, 2023
HemNASCAR"He Doesn't Need My Help" - Chase Elliott tillbakavisade Jimmie Johnsons förslag...

“He Doesn’t Need My Help” – Chase Elliott tillbakavisade Jimmie Johnsons förslag att han behövde råd från Young NASCAR Super Star

För flera år sedan dök Hendrick Motorsports-duon Jimmie Johnson och Chase Elliott upp som gäster på en talkshow. I ett litet samtal med Young Hollywoods Lesley Robins pratade de om hur man hanterar berömmelse. För att utveckla ytterligare diskuterade de hur man interagerar med fansen och vinner deras gunst.

Då erkände Johnson Elliotts popularitet och erkände att han förmodligen var experten. Den 7-faldiga cupmästaren sa: “Jag tror att jag kanske behöver rådfråga honom om detta. Med sin fars historia inom sporten, och sedan med hur han hanterar allt. Pressen att komma upp i leden, jag kanske behöver råd från honom.”

DYK DYPARE

Hur svarade Chase Elliott på Johnsons kommentarer?

Naturligtvis var #9-föraren snabb med att svara och få sin egen tillbaka till NASCAR-legenden. Han insisterade på att Johnson hade saker täckta och kunde hantera sig själv. Elliott skämtade, “Nej, han behöver inte min hjälp. Låt honom inte lura dig, han har fått reda på det i flera år. Vi vet alla bättre än så.”

Johnsons kommentarer var en hänvisning till Chases far, Bill Elliott. Som det visade sig var den tidigare mästaren en flerfaldig Most Popular Driver-mottagare, efter att ha vunnit den 16 gånger. Naturligtvis hade Dale Earnhardt Jr. haft ett strypgrepp på Most Popular Driver-kronan riktigt länge.

Men efter Dale Jr:s pensionering tog Chase Elliott upp klapparna och har dominerat. Nu, för 2022 års upplaga av utmärkelserna, kämpar Elliott för ytterligare ett pris att lägga till sin samling. Det finns dock flera andra förare som kampanjar lika hårt. En av dem är Ryan Blaney, som inte var blyg för att ta några fräcka grävningar och trash-talk med sin motståndare. Omröstningen inleddes tidigare denna månad och kommer att avslutas den 30 november, och resultatet tillkännages snart.

RELATED ARTICLES

Mest populär