Saturday, December 9, 2023
HemBoxing"He Didn't Throw One Punch Like That": Fansen trollar Shakur Stevenson när...

“He Didn’t Throw One Punch Like That”: Fansen trollar Shakur Stevenson när hans Street Brawl-klipp återuppstod på internet efter en nedslående prestation mot Edwin De Los Santos

Oväntat! Det är det enda ord som kan definiera gårdagens framträdande från Shakur Stevenson. Inför kampen hade Stevenson alla övertygade om sin dominerande seger över Edwin Delos Santos. Men det som hände igår kväll var långt ifrån det! “Sugar” Stevensons svaga prestation fick massiv kritik från boxningsvärlden. Ändå är det inte anledningen till att Shakur har blivit ändan av alla skämt idag.

I en överraskande händelseutveckling vände sig en användare till X (tidigare Twitter) och delade en bortglömd CCTV-film av Shakur. Filmen visade Shakur, tillsammans med sin vän, bråka med ett slumpmässigt par på Miami Beachs gator. Vid sidan av klippet skrev användaren i bildtexten, “Sista gången Shakur Stevenson-kampen var spännande”, och höll på med Shakurs senaste proffskamp. Naturligtvis, när klippet blev viralt på plattformen, blev Shakur till åtlöje bland fansen.

Fans tyder på att Shakur Stevenson var rädd under slagsmålet

Sedan det gamla klippet dök upp igen på X kunde fansen inte låta bli att göra jämförelser med Shakurs fight i går kväll. Sedan tweeten gick live på X har den samlat på sig över 540 000 visningar, mer än 3 000 hjärtan och en uppsjö av kommentarer.

En användare föreslog att Shakur kunde ha använt sin väns hjälp i gårdagens slagsmål.

En annan användare som inte sett klippet tidigare hävdade att Shakur kommer att stämmas snart. Som svar på kommentaren klargjorde personen som delade klippet att rättegången redan är avgjord.

Någon annan berömde kvinnan som sågs i klippet som bråkade med Shakur och hävdade att hon höll fast under slagsmålet.

Nästa användare gjorde jämförelser mellan Shakurs drag i klippet och hans svaga prestation i går kväll.

En användare hävdade att Shakur inte kunde spegla rörelserna i klippet under sitt slagsmål i går kväll. Med det ur vägen, vad har Edwin att säga om gårdagens fight?

Edwin De Los Santos hävdar att Shakur kom för ett spårmöte

Med svaren från fansen är det mycket tydligt vad massorna tycker om Shakurs prestation. Frågan kvarstår dock – vad tycker Edwin om Shakurs prestation? Efter att slagsmålet avslutades i går kväll beskrev Edwin sina tankar om slagsmålet i intervjun efter matchen.

Edwin hävdade att de kom in i kampen med olika tankesätt. “Jag kom för att slåss, han kom för ett banmöte,” sa Edwin till ESPN. Han fortsatte med att antyda att beslutet var orättvist och att han är folkets mästare. “Han fick en titel, men jag är folkets mästare”, sa Edwin. Enligt Edwin är han över Shakurs nivå.

Med det bortglömda klippet som återuppstår på nätet har fansen börjat förlöjliga den nyligen krönte WBC lättviktsmästaren. Den brännande frågan är dock – vad är dina tankar om gårdagens fight?

RELATED ARTICLES

Mest populär