Wednesday, December 6, 2023
HemBoxing"He Can't Size Up to a Real Fighter": Fans slår ut efter...

“He Can’t Size Up to a Real Fighter”: Fans slår ut efter att nybörjare Heavyweight blir stämplade som “italienaren Mike Tyson”

Har någonsin hört talas om en italienare Mike Tyson? Nåväl, här är han igen och skapar lite kaos i boxningssamhället. Fans rynkar i allmänhet på pannan när de drar paralleller till legendariska namn som Mike Tyson. Men när de dras måste jämförelsen backas upp med den skicklighet den kräver.

26-åring Anthony Ruso alias italienaren Mike Tyson är ett välkänt namn bland street-beef-entusiaster och bara-knuckle fighters. När han går in i en kamp, ​​tar han sina högintensiva stötar mot sina motståndare, vilket omedelbart etablerar sin dominans. Bravader och personlighet han har antagit har också uppmuntrat honom att ta en riskabel moniker av “italienaren Mike Tyson.” Men nu när han har gjort det möter han också boxningsgemenskapens vrede.

Fräckhet eller självförtroende? Fans ropar “italienaren Mike Tyson”

En video på Facebook har lyckats irritera boxningsvärlden. Det visar Ruso slåss mot en motståndare i ringen för en gatubiff. Medan han visar några imponerande stötar faller han tillbaka i precisionsområdet. Även om hans skarpsinne kan ha fått några komplimanger, gjorde sidan på sociala medier misstaget att åberopa hans namn. Vad följde då kanske du frågar dig? En verklighetskontroll som lämnade skador på fightern.

Ett fan kom tungt ner på jämförelsen mellan Ruso och Iron Mike. De förkastade inte bara de dragna parallellerna utan ogillade även fighterns skarpsinne. De sa, “Mike Tyson?? Jag väntade på något bra, såg istället en hel del täckande. Det här är så länge som 5 Tyson slåss Inget imponerande.”

Ett annat fan vägrade acceptera jämförelserna. De gick före och påpekade fighterns slarviga fotarbete och dåliga försvar. De sa, “Tyson… ja visst. Hans fotarbete är slarvigt och han är för öppen. Han kan inte anpassa sig till en riktig fighter.”

En användare gick med på tåget och förkastade jämförelsen. De skrev: ”Nej, han är inte italienaren Tyson. Bra för honom för att ha modet att kämpa, men inte ens nära Iron Mike.

Vidare kom ett fan som ifrågasatte de som sekunderade namnet. De frågade: “Har du ens sett en Mike Tyson-kamp.”

Äntligen kom ett fan som inte kunde skräda sina ord. De ropade helt enkelt fightern på hans stridsfärdigheter. De skrev, “Han fick sin a*s sparkad.. är ingen Tyson!!”

Mike Tyson i ringen var en gåta som omdefinierade boxningen. Efter att ha ärvt en splittrande tungviktsklass efter eran av Muhammad Ali, steg han omedelbart till graderna och visade världen sin oklanderliga boxningsförmåga. Om paralleller med honom ska dras måste de backas upp med substans. Annars, här är ett exempel på vad som kan gå fel.

Tror du att Ruso är italienaren Mike Tyson? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär